MEDVĚDÍ ŘÍZKY
Potřebné ingredience
VEPŘOVÉ MASO NA ŘÍZKY,SŮL,PEPŘ,OLEJ,VEJCE,STROUHANKA,PLNOTUČNÁ HOŘČÍCE,CIBULE,SÝR NA STROUHÁNÍ
Postup přípravy
-ŘÍZKY NAKLEPEME,OSOLÍME A OPEPŘÍME
-POTŘEME OLEJEM A DÁME DO LEDNICE NA 2 HODINKY
-POTOM MASO OBALÍME NEJDŘÍV VE STROUHANCE ( VMAČKÁME JI TROCHU DO ŘÍZKU )
-A PAK VE…
KOTLETA-MADETA
Potřebné ingredience
4 KOTLETKY,PEPŘ,SŮL,3 LŽ.OLEJE,80G NIVY,4 PLÁTKY ANGLICKÉ SLANINY,4 PLÁTKY SÝRA,SLADKÁ PAPRIKA
Postup přípravy
-MASO NAKLEPEME OSOLÍME,OKOŘENÍME A OPEČEME PO OBOU STRANÁCH
-OPEČENÉ MASO DÁME NA PLECH NEBO PEKÁČEK,POSYPEME NIVOU
-NA KAŽDÉ MASO DÁME PLÁTEK ANGL.SLANINY A SÁRA
…
CHALUPÁŘSKÝ ŠMITEC
Potřebné ingredience
500G VEPŘOVÉHO MASA ( PLEC,RAMÍNKO ) PEPŘ,SŮL,SLADKÁ I PÁLIVÁ PAPRIKA,4-6 STROUŽKU ČESNEKU,3 LŘÍCE OLEJE,150G ÝAMPIONU,1 CIBULE,200G STERIL,KAPIE,WORSETROVÁ OMÁČKA,KEČUP
Postup přípravy
-MASO SI NAKRÁJÍME NA NUDLIČKY,OSOLÍME,OKOŘENÍME
-ZAKAPEME OLEJEM A PŘIDÍME ROZMAČKANÝ ČESNEK
-ZAKAPEME WALCESTROVKOU
-NECHÁME 2 HODINY V CHLADU ODLEŽET
-PO 2 H. DÁME…
KRÁLOVSKÉ KOTLETY
Potřebné ingredience
6 VEPŘOVÝCH KOTLET BEZ KOSTI,
2 NOŽIČKY DOOOBROUČKÉ KLOBÁSY,
150G ŽAMPIONU,
2-3 CIBULE,
6 PLÁTKU SÝRA,
2DL SMETANY,
PEPŘ,
SŮL,
TUK NA VYMAZÁNÍ
Postup přípravy
KOTLETY NAKLEPEME NA NĚKOLIKA MÍSTECH NAŘÍZNEME,OKOŘENÍME,OSOLÍME
NA DNO VYMAZANÉHO PEKÁČKU POKLADEME KOTLETY A POSYPEME NA KOLEČKA NAKRÁJENOU KLOBÁSOU,PŘIDÁME ŽAMPIONY A ČÁST…