Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety na bambusu-děkuji recepty.cz

Vepřové kotlety na bambusu-děkuji recepty.cz

Potřebné ingredience

350 g vepřových kotlet, stejné množství mladých bambusových výhonků, 1 polévková lžíce sójové omáčky a bílého sladkého vína, 1 kávová lžička posekané cibulky,trocu cukru, škrobové moučky a soli, půl lžičky glutasolu (vegety), 1 šálek polévkového vývaru, olej

Postup přípravy

Jak na to:
Maso nakrájíme na malé, podélné kousky, bambusové výhonky na kostičky. Na pánvi s rozpáleným olejem (jen aby pokryl dno), nejdříve rychle opečeme maso, poté přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené plátky pro Adama-DĚKUJI BERTĚ

Zapečené plátky pro Adama-DĚKUJI BERTĚ

Potřebné ingredience

Ingredience •4 asi 1,5cm silné plátky krkovice bez kosti •hrst na hrubo strouhaného syrového celeru •hrst na hrubo strouhaného sýra Eidam •2vejce •2 lžíce kremžské hořčice •sůl •pepř •podravka •200ml 12%smetany •olej

Postup přípravy

Postup
Plátky krátce opečeme na tuku ,naskládáme do zapékací nádoby,osolíme a opepříme.
Na každý plátek dáme směs:smícháme sýr,celer,vej­ce,hořčici,po­dravku
Podlejeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Masové nudličky se zavařenými hříbky-děkuji-Anna Kocíková

Masové nudličky se zavařenými hříbky-děkuji-Anna…

Potřebné ingredience

Suroviny: 300 g vepřové kýty,nebo kuřecích prsou nakrájených na nudličky 150 g prorostlejší anglické slaniny na drobné kostičky 1 menší cibule na jemné půlměsíčky 1 malá chilli paprička nadrobno/lze vynechat 1 kostka zeleninového bujónu 2 pl rajčatového protlaku 1 sklenka od Kunovjanky zavařených hříbků ve sladkokys.nálevu/obsah 340 g nakrájená nať lahůdkové cibulky,nebo jiné bylinky na ozdobu

Postup přípravy

Postup
Slaninu osmažíme do růžové barvy, přidáme nudličky masa a prudce orestujeme(necháme zatáhnout). Přidáme cibuli, pokud chceme, tak i chilli papričku a restujeme, než…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plecko na pepři, kmíně a hořčici

Plecko na pepři, kmíně a hořčici

Potřebné ingredience

Plecko, cibule, sůl, pepř, mletý kmín, sladká paprika, plnotučná hořčice, na zahuštění voda s moukou.

Postup přípravy

Cibulku uděláme do zlatova, přidáme na kostky maso, opepříme, osolíme, dáme mletý kmín i sladkou papriku, podlijeme a dusíme do změknutí masa. Zahjustíme moukou s vodou a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso s božskou omáčkou-děkuji Pavlovi

Maso s božskou omáčkou-děkuji Pavlovi

Potřebné ingredience

Suroviny: 1/2 kg masa (hovězí, vepřové, drůbeží) koření: tři kuličky nového koření dva listy bobkového listu pepř, sůl, trošičku ml. slad. papriky 3 PL pol. mouky 2PL Knorr - tmavá jíška šlehačku a Heru na opečení masa

Postup přípravy

Postup
V tlakáči rozehřejeme Heru, vložíme na kousky nakrájené maso, posolíme, popepříme a přidáme papriku (na špičku nože) a opékáme ze všech stran do zlatova, poté maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zbojnická krkovice-děkuji marmeládě

Zbojnická krkovice-děkuji marmeládě

Potřebné ingredience

Ingredience •600 g krkovičky •50 g hladké mouky •100 g slaniny •200 g hub •2 cibule •5 stroužků česneku •5 kuliček nového koření •sůl •pepř •olej. Doporučená příloha •vařený brambor nebo šunková rýže,br knedlík

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a obalíme v mouce. Ochucené maso zprudka orestujeme na horkém oleji a uložíme stranou.
Do výpeku vložíme nakrájenou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička po staročesku-děkuji Ivance

Krkovička po staročesku-děkuji Ivance

Potřebné ingredience

Suroviny: 1/2kg krkovičky - plátky bez kosti 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička kmínu sůl 2 větší cibule olej instatní jíška nebo hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy

Postup
Krkovičku nakrájíme na kostky velikosti sousta. Na oleji opečeme cibule nakrájenou na drobno, přidáme maso, sůl, zázvor a kmín a zprudka orestujeme. Poté přikryjeme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky Si Tien

Vepřové nudličky Si Tien

Potřebné ingredience

30dkg vepřové kýty,30 dkg pórku,10 dkg mraženého hrášku a 10 dkg mraž.kukuřice,1 vejce,0,2l oleje,0,1l vody,glutasol,sůl,pepř,zázvor,sojová omáčka,solamyl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky,promícháme s vejcem,solí,glutasolem,vodou,solamylem a olejem a necháme alespoň půl hodiny odležet.Hrášek a kukuřici prohřejeme nasucho na teflonové…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
krkovice s pečenýma bramborama a.....+ dip z ředkve

krkovice s pečenýma bramborama a.....+ dip z ředkve

Potřebné ingredience

krkovice,zázvor,cibule dochucovadla jak kdo má rád///brambory, olivový olej ,hokaido, cuketa ,václavky, bylinky já dala tymián, šalvěj, libeček vše čerstvé///dip -bílá ředkev,sůl, pepř,citrón, cukr,česnek

Postup přípravy

postup je na fotu čili brambory ,zelenina, bylinky ,olej do troby///krkovice zázvor cibule na pánev ///dip-nastrouhat ředkev přidat ingredience

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥ HOLKY JE TO LUXUSNÍ A NENI TO NÁROČNÝ♥♥♥

♥♥♥KOTLET PRAŽSKÉHO UZENÁŘE S VÍDĚŇSKÝM KNEDLÍKEM♥♥♥…

Potřebné ingredience

Pro 6 osob: 6-8 vepřových kotlet, sůl, pepř, 20dkg šunkového na nudličky, 4-5 nožiček párků, jedna klobása stačí, 6-8 žampionů na plátky, 1 smetana ke šlehání, 1 zakysaná smetana, 1 rovná lžíce hladké mouky, citronová šťáva na dochucení. Na knedlíky: 6 housek na kostky, 250ml mléka, 2 vejce, olej na pokapání, 140g hrubé mouky

Postup přípravy

Kotlety naklepejte,osolte, opepřete, prudce opečte z obou stran na trošce olivového oleje. Maso vyjměte z pánve a vsypte do ní šunku, párky, žampiony a krátce cca 5 minut…

Zobrazit více...

Kategorie