VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové v mrkvi - jednoduché !!!!!!
Potřebné ingredience
vepřové maso (kýta, plec,...), asi 6 větších mrkví, 1/2 másla, sůl a kmín
Postup přípravy
maso si nakrájíme na nudličky, nebo kousky a dusíme na máslíčku, podlejeme trochou vody a posypeme kmínem, solím až je maso měkké, je to rychlejc.....
oškrabeme mrkev,…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Zapečené kotlety s kunovjankou - vynikající
Potřebné ingredience
vepřové kotlety, kunovjanka i se šťávou(sterilovaná zelenina - můžeme nahradit moravankou), vejce, strouhanka, pepř sůl, smetana ke šlehání, olej
Postup přípravy
kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, POZOR obalujeme opačně, nejdřív ve strouhance a potom ve vajíčku a zprudka opečeme na oleji....
upečené kotlety dáme do pekáčku,…