VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
RYCHLÉ DOBRÉ RIZOTO
Potřebné ingredience
2 x konzerva z vepř.masa -menší cibule -2 sáčky rýže -1x konzerva zeleniny Bonduel (hrášek,kukuřice,paprika) trochu pepře -sýr na strouhání a okurky
Postup přípravy
Na pánev dáme trochu tuku z konzervy a na něm osmažíme do světla cibulku,pak přidáme zeleninu a po chvilce maso nakrájené na kostičky,dobře promícháme a přidáme malinko pepře…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
zapečená krkovička ve smetaně
Potřebné ingredience
4plátky pěkné krkovičky bez kosti(záleží kolik Vás je),20dkg sýra na strouhání,1 x šlehačka ke šlehání,brambory dle potřeby,sůl,pepř
Postup přípravy
-Masíčkosi pěkně umyjeme,nařízneme po stranách a naklepeme.
-Brambory oloupeme,umyjeme a nakrájíme na půl cm kolečka.
-vyšší pekáček vyskládáme brmaborami aby nebyla…