VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
IRSKÉ MASO
Potřebné ingredience
600g vepřové kýty(nebo libová krkovička),máslo,800g brambor,2 cibule,1/2 menší kapusty,1 velká mrkev,100g anglické slaniny,sůl,pepř.
Postup přípravy
Očištěné maso nakrájíme na drobné kostky.Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno dáme maso,osolíme,opepříme,pokryjeme nadrobno nakrájenými brambory,osolíme dáme na kolečka…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové placičky
Potřebné ingredience
40 dkg libového vepřového masa(kýty),5 lžic solamylu,5 lžic oleje,1 lžička kari,1 lžička sladké papriky,1 lžička pálivé papriky,1 lžíce sojové omáčky,1 lžička soli(dle chuti),4 větší cibule,5 celých vajec.
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na kolečka,maso na malé kostičky a přidáme ostatní suroviny. Zamícháme a necháme 24h v lednici.Peče se na oleji jako bramboráky.Příloha: brambory.