Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Hlávkové zelí s masem

Hlávkové zelí s masem

Potřebné ingredience

Pro 2 osoby: 100g libového vepřového, asi 1/2 menší hlávky zelí, 1 porek, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžička mletého kmínu, 1 lžička vegety, asi 1 lžička soli, asi 2 lžíce octa, přibližně 6 lžic oleje na smažení.
Na obalení masa: 1 bílek, 1 lžička solamylu, voda na rozředění.

Postup přípravy

Zelí bez koštálu a silných žeber nakrájejte na jemné nudličky a osmažte je na pánvi asi na 4 lžících oleje. Hned zpočátku je trochu osolte, aby pustilo vodu a rychleji změklo.…

Zobrazit více...

Kategorie