Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové na moravance

Vepřové na moravance

Potřebné ingredience

300g vepřového (kuřecího) masa, 1 malá sklenička nakl.zeleniny Moravanka, 1 cibule, sojová omáčka, podravka, masox, pepř.

Postup přípravy

Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli pak přidáme na kostičky nakrájené maso, opepříme a přidáme podravku až se maso zatáhne přidáme pokrájenou Moravanku bez nálevu a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlý gulášek z vepřového

Rychlý gulášek z vepřového

Potřebné ingredience

0,5 kg vepřového (plec, krkovice, kotlety) co kdo má rád, hořčice, olej, 2 větší cibule, majoránka, pepř, kmín, sůl, sladká paprika, česnek, vývar (kostka) nebo voda.

Postup přípravy

maso si nakrájíme na kostičky, opepříme, osolíme a potřemehořčicí a olejem (můžeme si připravit o den dříve a nechat uležet přes noc, ale já dělám těsně před přípravou. Takto…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
TACO

TACO

Potřebné ingredience

Mleté maso, sůl, grilovací koření, chilli, bylinky dle chuti,cibule, sýr eidam, syrové zelí

Postup přípravy

Jemně mleté maso podle chuti osolíme a okořeníme a dáme smažit na zpěněnou cibulku až se maso začne úplně rozdrobovat. Mezitím si připravíme tenké palačinky, nakrouháme najemno…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Roláda EŇO - ŇUŇO

Roláda EŇO - ŇUŇO

Potřebné ingredience

1 kg bůčku, 8 vajec, 8 lžic strouhanky, 4 lžíce hladké mouky, 4 lžíce vegety, 1 lžička pepře, 1/2 lžičky soli, česnek 3 stroužky (rozdrcené)

Postup přípravy

Bůček pokrájíme na kostky o velikosti 1,5x1,5 cm a smícháme se všemi přísadami. Tímto naplníme umělé střevo (používáno na tlačenky) a vaříme 2 hodiny. Po uvaření necháme…

Zobrazit více...

Kategorie