Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
zapečené řízky ve smetaně

zapečené řízky ve smetaně

Potřebné ingredience

Vepřové, nebo kuřecí řízky,(vhodné i na sušší druhy masa), sůl, paprika sladká, olej nebo jiný tuk na smažení, jemné párky, cibule. sýr tvrdý plátkový, smetana 12%

Postup přípravy

Připravíme si řízky, naporcujeme, naklepeme, osolíme, opaprikujeme a zprutka na pánvičce osmahneme po obou stranách (cca 1 minutu z každé strany)
Vyjmeme z oleje a pokládáme je…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řecké řízky

Řecké řízky

Potřebné ingredience

3 vejce, 3 lžíce oleje, 3 lžíce kečupu, 3 lžíce solamylu, 1 lžička vegety, 1 lžička pepře, 1 lžička soli, 1 lžička papriky, 1 lžička sojové omáčky (nebo magi nebo worchester), 2 stroužky česneku.

Postup přípravy

Všechny ingredience promícháme.
Nálev je asi na 1kg masa (může být kotleta, krček, kýta, kuřecí,ryby)
Maso do toho naložíme.
Nechame odležet v ledničce 24 hodin i více …

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VYNIKAJÍCÍ KOTLETY V LAHODNÉ SMĚSI

VYNIKAJÍCÍ KOTLETY V LAHODNÉ SMĚSI

Potřebné ingredience

2 větší kotlety
1 rajský protlak
4 lžíce sladkého kečupu
1 velkou cibuli
1 menší paličku česneku
15 g špeku
sůl, pepř
kmín, oregáno

Postup přípravy

kotlet nařízneme okraje, naklepeme je a na pánvi je na troše oleje zprudka dozlatova opečeme. Rozehřejeme si troubu na 220°C a do pekáče s poklicí nameleme cibuli společně s…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Špekáčky v pivu

Špekáčky v pivu

Potřebné ingredience

Špekáčky,1 pivo,3/4 sklinky kečupu, 3velké cibule, 4 velké papriky nejlépe vícebarevné :-)

Postup přípravy

Špekáčky nařízneme jako na opékání a vložíme do pekáčku. Nakrájíme cibule, papriky-ty na tenčí proužky, a dáme do pekáčku. Zalijeme pivem a kečupem. Pečeme ve vyhřáté troubě při…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Medvědí tlapky

Medvědí tlapky

Potřebné ingredience

vepřové maso,šunka,cihla,žampiony v plechu,sojová omáčka,sůl a pepř

Postup přípravy

Maso já dávám vepř.kýtu naklepeme,osolíme,opepříme pokapeme sojovkou a zabalíme do masa šunku,cihlu a žampiony.Dobře zapárátkujem,aby cihla nevytekla a dáme smažit.(bud na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
kotletky v jednom hrnci

kotletky v jednom hrnci

Potřebné ingredience

Kotlety,brambory,šlehačka,cibule,sůl,pepř-toť vše

Postup přípravy

Do většího hrnce nakrájíme na kolečka cibulku,na ní položíme naklepané kotletky--dle osob,na ně na kolečka pokráté brambory-taky dle osob,osolíme,opepříme a zalejeme šlehačkou,je…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
alobalka

alobalka

Potřebné ingredience

Ingredience:
4 plátky bravčového mäsa - vepřové,
4 trojuholníčky taveného syra,
4 vajcia - vejce,
soľ,
štipľavá paprika - pálivá paprika,
mleté čierne korenie,
grilovacie korenie
olej

Postup přípravy

Alobalka




Příprava:
Mäso naklepeme, posolíme, okoreníme, pokvapkáme trochu olejom a necháme odležať do druhého dňa.
Alobal potrieme olejom, položíme naň…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová krkovička se šťávou

Vepřová krkovička se šťávou

Potřebné ingredience

krkovička
cibule
sádlo
sůl, pepř
česnek
jíška Knorr tmavá nebo mouka

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibulku, opečeme na ní osolenou, opepřenou a stroužkem česneku potřenou krkovičku (nařízneme okraje a naklepeme). Opčeme z obou stran, podlijeme a dusíme.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety  se smetanou

Zapečené kotlety se smetanou

Potřebné ingredience

vepřové kotlety nebo jiné plátky masa, smetanu, brambory, sůl, pepř, kmín, trošku mléka, sádlo na vymazání

Postup přípravy

• Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
• Vymažeme si pekáč sádlem.
• Na dno pekáče dáme maso tak, aby plátky ležely vedle sebe.
• Potom klademe…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Žraločí ploutve

Žraločí ploutve

Potřebné ingredience

plátky vepřové kotlety,cibule ,hořčice (plnotučná),sůl,pepř,Kunovjanka,Eidam,smetana

Postup přípravy

Do pekáčku dáme trochu másla (olej),na drobno nakrájenou cibuli,plátky naklepeme,osolíme,opepříme a z obou stran potřeme hořčicí ,dáme do pekáčku a vložíme do trouby.Až hořčice na…

Zobrazit více...

Kategorie