Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Potřebné ingredience

Vepřové maso ( kotleta nebo kýta ).

Bramborákové těsto - brambory, vejce, hladká mouka, česnek, majoránka, sůl, pepř. Olej na smažení. Jako příloha bramborová kaše nebo zeleninový salát.

Postup přípravy

Vepřové řízky naklepeme a trošku osolíme.
Těstíčko - brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, vejce, prolisovaný nebo utřený česnek, majoránku, sůl a pepř a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené maso s brambory s hermelínem, nebo sýrem

Zapečené maso s brambory s hermelínem, nebo sýrem

Potřebné ingredience

Brambory, vepřové maso (kotleta), může být i něco jiného, šlehačka, hermelín, nebo sýr nastrouhaný, slanina nebo vysočina, kmín, paprika sladká, kril.koření, sůl, pepř, cibule.

Postup přípravy

Maso naklepeme, ale můžeme si ho večer před tím namočit naklepané do trochy oleje, nebude pak suché a bude jako dortík měkoučké. Vymažeme si pekáč sádlem, a nakrájíme vrstvu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPROVE KOTLETKY ZAPECENE SE SMETANOU VYBORNE!!!!!

VEPROVE KOTLETKY ZAPECENE SE SMETANOU VYBORNE!!!!!

Potřebné ingredience

VEPROVE KOTLETY HODNE CIBULE. POLICAN NEBO HERKULES, SUNKA, TVRDY SYR SMETANA, SUL, PEPR, BRAMOBORY

Postup přípravy

MASICKO NAKLEPEME OSOLIME OPEPRIME DAME NA PEKAC /VYSSI /NA TO HODNE CIBULE NA KOLECKA NA TO SUNKA ZASE CIBULKA TVRDY SALAM CIBULKA A NA KONEC NASTROUHANY SYR VSE ZALEJEME…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bylovi medailonky

Bylovi medailonky

Potřebné ingredience

Vepřová kyta nebo kotleta,křenik,šlehačka,paprika sladká,sůl,pepř

Postup přípravy

Plátky masa naklepem, lehce osolíme,opepříme,opaprikujem a opečem z obou stran.Na opečené maso
rozetřem křeník a zalijem šlehačkou.Podáváme s oblohou a hranolky.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
obrácené,napařované vepř.řízky

obrácené,napařované vepř.řízky

Potřebné ingredience

vepřové maso -jaké máte rádi na řízky-kotleta,kýta,krkovice...,strouhanky,vejce.

Postup přípravy

řízky klasicky naklepeme,osolíme a obalíme,ale opačně než je běžné,první strouhanku,pak do vejce.Osmažíme.Do hrnce se nachystáme vařit vodu,vložíme tam předtím ten rozkládací…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové řízečky ve smetaně

vepřové řízečky ve smetaně

Potřebné ingredience

vepřové řízky, trojobal, slanina, smetana

Postup přípravy

vepřové řízky naklepeme osolíme, poklademe plátky slaniny a zatočíme jakoby do ptáčka a chytíme jehlou, závitky obalíme klasicky v trojobalu a dáme je do misky ( nesmažené !!! )…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
zapečené palačinky se špenátem

zapečené palačinky se špenátem

Potřebné ingredience

těsto na palčinky ( mléko, mouka, vejce, špetka soli ) , sladká smetana ke šlehání, tvrdý sýr, uzené maso, špenát

Postup přípravy

Osmažíme klasické palačinky, které naplníme špenátem ( cibulka, česnek, špenát, vajíčko ) stočíme do ruliček a poskládáme do pekáčku, posypeme uzeným masem na kostičky, nudličky a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso po čínsku- super :-)))

Maso po čínsku- super :-)))

Potřebné ingredience

4 kotlety, nebo kuřecí prsa2 vejce,lžíce kečupu,1,5 lžíce Solamylu3 stroužky česneku,lžička majoránky,lžička pepře,lžička kari,sůl,rostlinný olej na smažení

Postup přípravy

Maso omyjeme, lehce naklepeme a po obvodu nařízneme,
aby se nekroutilo. Smícháme mimo oleje a masa všechny
ostatní ingredience a maso v této směsy omočíme a prosolíme,

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety

Zapečené kotlety

Potřebné ingredience

4 plátky vepřových kotlet , 3 rajčata, 2 papriky, 250 g žampiónů, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 šálek kečupu, sůl, pepř, tymián, bazalka, olej, strouhaný sýr

Postup přípravy

Maso naklepeme, dle chuti osolíme a opepříme. Po obou stranách orestujeme na oleji a dáme do tepla. Cibuli si nakrájíme na drobno, žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky, papriky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
plněné vepřové měšce

plněné vepřové měšce

Potřebné ingredience

4 větší plátky vepřového masa,1velká cibule,2lžíce oleje,200g kysaného zelí,1pikantní klobása nebo čabajka 2 lžíce plnotučné hořčice 4 plátky anglické slaniny, polohrubá mouka pepř,sůl provázek na zavázání

Postup přípravy

Maso rozklepeme přes folii na větší plát osolíme opepříme a necháme chvíli odležet.Cibuli zpěníme na oleji přidáme překrájené zelí a krátce podusíme,podle chuti přisolíme…

Zobrazit více...

Kategorie