Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Tvarůžková čína

Tvarůžková čína

Potřebné ingredience

Suroviny:
4 plátky vepřového masa
1 olomoucké tvarůžky
koření na čínu
sůl
pepř
sladký kečup
sojovou omáčku
olej

Postup přípravy

Postup:
Vepřové na krajíme na proužky, ochutíme kořením na čínu, solí a pepřem, orestujeme, potom přidáme sojovku a kečup, ještě chvilku mícháme a na konec přidáme na kostičky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KOTLETKY NA HOŘČICI

KOTLETKY NA HOŘČICI

Potřebné ingredience

kotlety (libovolný počet), sůl, pepř, sojová omáčka, hořčice, cibule

Postup přípravy

Naklepané kotlety osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou a z obou stran silně potřeme hořčicí.. necháme chvilku uležet. Poté zprudka opečeme na oleji. Podáváme ozdobené…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
BRAMBOROVÁ PAŠTIKA S UZENÝM MASEM

BRAMBOROVÁ PAŠTIKA S UZENÝM MASEM

Potřebné ingredience

1,5 kg brambor, cibule, 2 plátky uzeného masa, 10 dkg Anglické, tvrdý sýr na posypání (nahrubo nastrouhaný), smetana ke šlehání, 4 vejce, sůl, majoránka, muškátový oříšek; na vysypání formy: sádlo, mouka

Postup přípravy

Brambory uvaříme,rozmačkáme a rozdělíme na dvě poloviny. Do sádlem vymazané a moukou vysypané formy (hřbet) dáme jednu polovinu brambor, na to na cibulce osmažené ,na kostky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ PLÁTKY v MARINÁDĚ

VEPŘOVÉ PLÁTKY v MARINÁDĚ

Potřebné ingredience

6 plátků vepřové krkovice
Suroviny na marinádu: 3 vejce, 1 1/2 lžičky soli, 1 1/2 lžíce magi, 1 1/2 lžíce woršestru, 1 1/2 lžíce hořčice-plnotučné, 1 1/2 lžíce solamylu a 6 stroužků česneku rozdrtit

Postup přípravy

Suroviny na marinádu všechny promícháme a vyšleháme. Potom marinádou protáhneme plátky masa a naskládáme do misky. Necháme uležet 24 hod. Potom je opékáme na pánvi. Maso je…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky na leču

Vepřové nudličky na leču

Potřebné ingredience

vepřové maso (já dělám z kýty),ale může se použít i kuřecí nebo krůtí maso,
cibule,
1 kostka masoxu,
cca 10 kuliček pepře celého ,
cca 5 kuliček nového koření,
3 bobkové listy,
kapku octa,
špetka cukru,
olej,
2 malé skleničky leča,
hladkou mouku nebo jíšku knorr

Postup přípravy

Na rozpálený olej dáme a orstujeme nudličky masa, potom přidáme cibuli na půlkolečka a orestujeme. Přidáme koření, kapku octa a cukr a nato vysypeme lečo z obou skleniček, dáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Karlovarské roladky

Karlovarské roladky

Potřebné ingredience

4plátky vepřového masa
baby karotka
hrášek
2vajíčka
100gšumky

Postup přípravy

Karlovarské roladky
maso naklepeme osolíme a opepříme.Na pánvičce orestujeme na kostičky nakrájenou šumku,přidáme vajíčka a usmažíme do hotového přimícháme hrášek.
Na plátek…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bůčková roláda

Bůčková roláda

Potřebné ingredience

Plát libového vepřového bůčku bez kosti (poproste svého řezníka určitě vám bůček na roládu připraví)
,vepřová šunka nebo uzené či anglická slanina (dle chuti),
plátkový sýr (stačí 30%),
lžice hořčice,
4 vejce,
sterilovaný hrášek nebo žampiony,
sůl,pepř,kmín,koření na steak,sádlo,máslo,
řeznický provázek nebo bílá reřná nit.

Postup přípravy

Maso si položíma tak aby jsme měli tu tluščí část potom nahoře až ji zavineme.Posolíme a zlehka opepříme,pomažeme hořčicí.Poklademem plátky uzeného a šunky a sýra.
Nyní si na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Závitky z vepřového masa

Závitky z vepřového masa

Potřebné ingredience

vepřová kýta vinná klobása kdo nemá rád, tak třeba angl. slanina plátky párek eidam vcelku hořčice steak koření, sůl cibule světlá jíška Knorr olej, sádlo, co má kdo raději

Postup přípravy

Maso naklepeme, osoloíme, přidáme steak koření. Potřeme vinnou klobásou, kdo nemá rád, dá plátek angl. slaniny. Na to dáme párek a kus eidamu vcelku.
Maso stočíme, spíchneme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Paprikopvý bůček jako chuťovka

Paprikopvý bůček jako chuťovka

Potřebné ingredience

Libový vepřový bok bez kosti (max do kila masa), 8 velkých stroužků česneku,bobkový list ,nové koření 4 ,celý pepř 4,grilovací koření,sladká a pálivá paprika ,sůl, alobal

Postup přípravy

Bůček si dáme vařit do osolené vedy s bobkovým listem a kořením novým a celým pepřem.Vaříme asi tak 60 min a přidáme všechny stroužky česneku.Bůček uvaříme doměkka.Vyndáme ho z…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kolety na smetaně se šunkou a sýrem NENÁROČNÉ !!!!!!!

Kolety na smetaně se šunkou a sýrem NENÁROČNÉ !!!!!!!

Potřebné ingredience

kotlety, smetana na šlehání,paprikáš nakrájený na kolečka, šunka na plátky,sůl pepř,grilovací koření,sýr edam na strouhání

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky(vykoštěnou kotletu) a zlehka naklepeme osolíme opepříme a jemně posypeme grilovacím kořením. Maso naskládáme do pekáčku nebo na plech .Na každý plátek…

Zobrazit více...

Kategorie