Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Chlapský vepřový guláš-MOOOC DEKUJI BABI

Chlapský vepřový guláš-MOOOC DEKUJI BABI

Potřebné ingredience

recept je určen pro 4 osob(y) Ingredience: 800g vepřového ramínka bez kosti sůl a pepř 30g slaniny na jemno pokrájené 30g sádla 60g cibule na velice jemno nakrájené 1 stroužek česneku, utřený kmín pálivá mletá paprika podle chuti 30g starého, nastrouhaného chleba vývar 1/4l dobrého světlého piva

Postup přípravy

Příprava:
Ramínko lehce opereme a nakrájíme na větší kostky. V kastrole si na sádle osmažíme slaninu, česnek, cibuli a kmín. Přidáme pálivou papriku a maso, osolíme, opepříme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky s fazolkami -MOOC DĚKUJI-janusa (Jana Krajská)

Vepřové plátky s fazolkami -MOOC DĚKUJI-janusa (Jana…

Potřebné ingredience

Suroviny: asi 4 plátky vepřové kýty 1 velká cibule 4 stroužky česneku 5dkg dietního salámu mražené zelené fazolky plátkový sýr Gouda máslo 3 lžíce olivového oleje sůl

Postup přípravy

Postup:

Plátky masa naklepeme, osolíme a pomažeme rozetřeným česnekem. Cibuli nakrájíme nahrubo a necháme zesklovatět na olivovém oleji, přidáme dietní salám nakrájený na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na žampionech s rýží -mooc děkuji-(Martina Beneová)

Vepřové maso na žampionech s rýží -mooc děkuji-…

Potřebné ingredience

Suroviny: Vepřová kýta 10-15 žampionů dle velikosti 1 cibule 1 menší pórek červená paprika zelená paprika Sojová omáčka Rýže Vegeta Sůl Pepř Tymián

Postup přípravy

Postup:

Vepřovou kýtu omyjeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, přidáme trošku tymiánu, pokapeme sojovou omáčkou a necháme min. 1/2 hodiny v lednici.
Cibuli…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou -MOOC DĚKUJI JANĚ REMKOVÉ

Vepřové na paprice se zakysanou smetanou -MOOC DĚKUJI…

Potřebné ingredience

Suroviny: 500g vepřové plece(použila jsem kýtu) 1 větší cibule, 1 lžíce sádla, 2lžičky sladké papriky, sůl, 1 kelímek zakysané smetany, mléko, 2 lžičky hladké mouky.

Postup přípravy

Postup:

Rozpustíme si sádlo, orestujeme cibuli dorůžova.plátky masa opečeme na cibuli, aby se zatáhlo. Pak jej osolíme, přidáme papriku a zalejeme vodou. Dusíme doměkka,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SEGEDINSKÝ GULÁŠ-BABICOVY DOBROTY

SEGEDINSKÝ GULÁŠ-BABICOVY DOBROTY

Potřebné ingredience

400 g vepřové plece 1/2 velké cibule 20 g špeku 40 g tuku mletá paprika 2 ks bobkového listu 400 g kyselého zelí 1, 5 lžičky hladké mouky 2 lžíce kysané smetany voda kmín sůl

Postup přípravy

Postup:

Maso nakrájíme na kousky. Na nakrájeném rozškvařeném špeku a polovině dávky tuku osmahneme najemno nakrájenou cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Anglická omáčka -MOOOOOOOOOC DEKUJI INESS

Anglická omáčka -MOOOOOOOOOC DEKUJI INESS

Potřebné ingredience

Suroviny: 1/2 kg libové vepř. plece, 100 g anglické slaniny, 1 střední cibule, 3-4 lžíce hl. mouky, 4 lžíce smetany, 1 lžíce plnotuč. hořčice, sůl, pepř

Postup přípravy

Postup:
Maso nakrájíme na plátky, opepříme a v hrnci na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran (aby se ,,zatáhly"). Během smažení si nakrájíme cibulku a slaninu na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE REMKOVÉ!!!

Babicovy dobroty - krkovička MOOC DEKUJI JANIČCE…

Potřebné ingredience

Suroviny: Plátky krkovice podle počtu strávníků, na každou krkovici jedna menší cibule, dionská, nebo jiná ostřejší hořčice, plátky anglické, na každý kousek aspoň 3 plátky, sůl, pepř

Postup přípravy

Postup:

Krkovici nenaklepáváme, osolíme, opepříme a hodně z obou stran potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme jednu menší, na kolečka nakrájenou cibuli a plátky anglické,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Uzené maso, jako lahůdka -MOOC DĚKUJI-Bibinka (Janinka)

Uzené maso, jako lahůdka -MOOC DĚKUJI-Bibinka (Janinka)

Potřebné ingredience

Suroviny: Kus uzeného masa(byla krkovice), 1 cibule, 6 neloupaných stroužků česneku, trošku octa, trošku cukru, 250 ml světlého piva, 10 hřebíčků, lžička Solamylu(nemusí být), voda.

Postup přípravy

Postup:

Uzené maso si opláchneme, napícháme do něho hřebíčky, položíme do pekáčku a navrch posypeme cukrem. Pak si nahrubo nakrájíme cibuli a spolu s neoloupaným…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety na ananasu .MOOC DEKUJI SLOVENCE MAMINCE TEJAJA

Vepřové kotlety na ananasu .MOOC DEKUJI SLOVENCE…

Potřebné ingredience

Suroviny: 2 rezne z bravčového (vepřového) karé s kosťou, 2 lyžice oleja, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 lyžica tmavej sójovej omáčky, 1 lyžica paradajkového pyré alebo pretlaku, 1 ananásový kompót, 1/2 lyžičky mletého chilli, 1 lyžička čínskeho korenia piatich chutí alebo korenia na kung pao, ryža, mrazená zeleninová zmes (akýkoľvek druh zmesi )

Postup přípravy

Mäso umyjeme a osušíme a zľahka vyklepeme. Okoreníme zľahka čínskym korením a pečieme pomaly na rozohriatom oleji v panvici z každej strany asi 15minút. Pred dokončením na panvicu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hlívový bůček se zázvorem -MOOOC DĚKUJI BIBINCE

Hlívový bůček se zázvorem -MOOOC DĚKUJI BIBINCE

Potřebné ingredience

Suroviny: Libovější bůček(kdo ho nerad, může dát jinou část vepřového), 3 cibule, 5 kusů hlívy(může být klidně víc), 1 lžíce zázvoru, 1 lžíce koření na vepřovou pečeni, hladká mouka na obalení masa, olej, Solamyl, pepř, sůl

Postup přípravy

Postup:

Bůček si nařežeme jakoby na plátky, naklepeme, opepříme, osolíme, obalíme v mouce a prudce osmažíme po obou stranách, k němu přidáme všechny nakrájené cibule,…

Zobrazit více...

Kategorie