VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
ZELÍ S BŮČKEM PO ČÍNSKU
Potřebné ingredience
1menší hlávka zelí,1/2kg bůčku,5stroužků česneku,2 lžičky solamylu,sojovka,sůl
Postup přípravy
zelí nakrájíme na nudličky a necháme stát.maso také nakrájíme na nudličky,česnek na plátky.přidáme ho k masu,osolíme,zakapeme trochou vody a necháme na 2 hodiny uležet.zelí…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
kotletky s lečem a slaninou
Potřebné ingredience
6 kotlet,sůl,pepř,smetana,sklenice zel.leča,10dkg ang.slaniny na plátky,5dkg šunky,sýr na strouhání
Postup přípravy
kotletky si naklepeme,osolíme a opepříme.vyskládáme do pekáče.na každou položíme plátek šunky,plátek anglické a 2 lžíce leča-záleží na velikosti kotletky,ale aby byla lečem…