Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky s broskví

Vepřové nudličky s broskví

Potřebné ingredience

3 kotletky bez kostí, pórek, 1 ČL podravky, 1 ČL sušené petrželky, 1/2 ČL koření na rožnění, 1/4 ČL granulovaný česnek, čerstvě mletý pepř, 3 ČL plnotučné hořčice, 2-3 celá vejce, 2-3 ČL solamylu 1 velká broskev, 3 ČL cukru, plátek másla a olej na smažení,

Postup přípravy

Nejprve si na pánvi rozehřeju plátek másla se lžíci oleje a na něm cca 3-5 min opékám na plátky nebo na hranolky nakrájenou čerstvou broskev. Pak broskev posypu cca 3 lžičkami…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky s jogurtem

Vepřové nudličky s jogurtem

Potřebné ingredience

*

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KOTLETY NA ŠLEHAČCE

KOTLETY NA ŠLEHAČCE

Potřebné ingredience

3 kotlety, 1,5 kg brambor, cibule, petržel, tymián, slanina, šlehačka, smetanový bílý jogurt, koření, strouhaný sýr.

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ustláno na růžích

Ustláno na růžích

Potřebné ingredience

Za inspiraci děkuji Ivě V - ID: 2280 :-)))

VEPŘOVÉ MASO
Kotlety s překvapením

Kotlety s překvapením

Potřebné ingredience

Vepřový kotlet, cibule, paprika, vařené brambory, rajčata, strouhaný sýr, koření, sojovka, ostrý kečup, olej

Postup přípravy

Kotlety naklepat, okořenit, lehce orestovat. Na výpeku orestovat cibuli, papriku, pak přidat a kostičky nakrájené vařené brambory a rajčata, lžíci sojové omáčky a kečupu a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plněné papriky

Plněné papriky

Potřebné ingredience

Papriky, klobásky (šunka, salám), tavený sýr. Jako příloha opékané bramory

Postup přípravy

Papriky seřízneme, vybereme zrníčka, naplníme taveným sýrem umíchaným s nakrájenou klobáskou (nebo dáme taveňák do plátku šunky, nebo zabalíme do salámu) Přiložíme seříznuté…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní bůček

Pikantní bůček

Potřebné ingredience

Pěkně prorostlý bůček bez kosti, polévkové koření, sladká a pálivá paprika, sůl, pepř celý i mletý, česnek, sušená petrželka, 1 bobkový list, 3-4 kuličky nového koření

Postup přípravy

Bůček povaříme (nejlépe je vařit už naporcovaný na pásy 12-15 cm široké) spolu s polévkovým kořením, hrstkou celého pepře, 1 bobkovým listem, 2-3 kuličkami nového koření a 4-5…

Zobrazit více...

Kategorie