Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Pečené kotlety v marinádě

Pečené kotlety v marinádě

Potřebné ingredience

kotlety, sůl, čtyřbarevný pepř, česnek, hořčice, majolka ( tatarka ), kečup, řecká omáčka, cibule, oliv. olej, sojová omáčka, worčestr

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, osolíme a opeříme. V misce si připravíme marinádu: prolisujeme česnek, přidáme majolku, kečup a řeckou omáčku ( množství bude podle toho, kolik budete dělat…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Houbová omáčka na divoko

Houbová omáčka na divoko

Potřebné ingredience

1 kg vepřové plece, 2 cibule, sůl, celý pepř, koření na divočinu, bobkový list, houbový bujon, smetana, houby

Postup přípravy

V kastrolu si rozpustíme 15 dkg másla, cibuli nakrájíme na jemno a dáme jí zesklovatět. Maso nakrájíme na kostky a dáme na cibuli, osolíme, přidáme celý pepř, bobkový list a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety - římský hrnec

Kotlety - římský hrnec

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety, sůl, koření ( dle chuti každého ), krémžská hořčice, kečup, cibule

Postup přípravy

Římský hrnec namočíme na cca 20min. do studené vody. Kotlety naklepeme, osolíme, dáme koření dle své chuti, potřeme hořčicí a kečupem. Takto připravené kotlety dáme do římského…

Zobrazit více...

Kategorie