VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Párky se sýrem a slaninou
Potřebné ingredience
8 párků po 50g (tenké), 150g ementálu, 16 plátků anglické slaniny, 16 párátek
Postup přípravy
Párky podélně nařízneme tak, aby vznikly hluboké zářezy. Sýr nakrájíme na proužky a zářezy naplníme. Párek omotáme slaninou a přichytneme konce párátky. Grilujeme nebo pečeme v…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Krakonošské maso na hořčici
Potřebné ingredience
Vepřové maso, sůl, pepř, plnotučná hořčice, cibule, sojová omáčka, masox, olej.
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, osmažíme na cibulce, zakapeme sojovou omáčkou a v tlakáči vaříme s masoxem cca 40 minut. Zahustíme moukou.