VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Obložené kotlety
Potřebné ingredience
4 kotlety, 1 plechovka hrášku, 4 plátky šunky, 4 plátky Eidamu (nebo 15-20 dky strouhaného)
Postup přípravy
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a zprudka opečeme na pánvi. Naskládáme vedle sebe do pekáčku, zbytek výpeku z pánve tam nalijeme také. Na každou kotletu dáme…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Maďarský guláš
Potřebné ingredience
0,5 kg vepřového (plecko nebo krkovice), olej, cibule, 1 větší sklenice zeleninového leča, sladká paprika, červená feferonka nebo chilli.
Postup přípravy
Zpěníme cibuli na oleji, zasypeme paprikou - mícháme, aby se nepřipálila, osmahneme, přidáme maso nakrájené na kostky - orestujeme.Přidáme lečo, feferonku, sůl, lehce podlijeme a…