Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety zapečené

Kotlety zapečené

Potřebné ingredience

kotleta,anglická slanina,cibule,česnek,sýr plátkový,hořčice,smetana ,sůl,pepř

Postup přípravy

kotletu naklepat,osolit,pepřit , naskládat do pekáčku a navrstvit anglická,kotleta,hořčice,anglická slanina,cibule na proužky ,česnek nakrájet nebo prolisovat,sýr ,anglická nahoru…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kýta na nudličky se zeleninou

Kýta na nudličky se zeleninou

Potřebné ingredience

Kýta na nudličky,česnek,cibule,zelenina polská mražená,protlak nebo kečup,olej,tymián,sůl,pepř

Postup přípravy

Nakrájíme cibuli a česnek na plátky osmahneme,přidáme na proužky nakrájenou kýtu a smažíme 5 minut asi,posléze přidáme zeleninu a trochu kečupu či protlaku a dusíme do měkka a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plněné kotlety podle Šárky

Plněné kotlety podle Šárky

Potřebné ingredience

Kotleta nebo jakékoliv maso,sůl,pepř,majoránka,oregano,strouhanka,sladká paprika

Směs:kuřecí jatra,vejce,sýr tvrdý,slanina anglická,

Příprava směsi-játra naškrabeme,sýr,slaninu nakrájíme na kostičky 1cm a přidáme vejce,sůl,oregano,majoránku,špetku papriky mleté,a zahustíme strouhankou na konzistenci sekané.

Postup přípravy

Maso naklepeme,vytvoříme kapsu kterou naklepeme a osolíme, opepříme,naplníme směsí tak ,aby když ji spichnete páratky nevytekla zbytečně.

Jiná varianta velký plát masa a na…

Zobrazit více...

Kategorie