Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Holandské řízečky

Holandské řízečky

Potřebné ingredience

půl kila bůčku,15 dkg tvrdy sýr,sůl,strouhanka,olej na smažení

Postup přípravy

Bůček umeleme,nastrouháme tvr.sýr a přidáme trochu soli.Zámícháme a necháme na chvíli odpočinout v lednici.Potom tvarujeme placičky,které obalujeme ve strouhance a smažíme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nakládany bůček

Nakládany bůček

Potřebné ingredience

1 kg bůčku,sůl,12 stroučku česneku,5 kuliček pepře,5 bobkový list = VŠE UVAŘIT DO MĚKKA

SMĚS NA POTŘENÍ: 15 stroučku česneku,1 lžička ml. pepř,1 lžička paprika sladká,1 lžička grilovací koření,1 lžička kari,několik kapek worčestru,trochu soli

Postup přípravy

Připravíme si směs kterou potřeme ještě za tepla bůček.Zabalíme do alobalu,necháme vychladnout a dáme do ledničky na 6-7 dní odležet.Pak podáváme!!!


Je to opravdu…

Zobrazit více...

Kategorie