VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Holandské řízečky
Potřebné ingredience
půl kila bůčku,15 dkg tvrdy sýr,sůl,strouhanka,olej na smažení
Postup přípravy
Bůček umeleme,nastrouháme tvr.sýr a přidáme trochu soli.Zámícháme a necháme na chvíli odpočinout v lednici.Potom tvarujeme placičky,které obalujeme ve strouhance a smažíme.
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Nakládany bůček
Potřebné ingredience
1 kg bůčku,sůl,12 stroučku česneku,5 kuliček pepře,5 bobkový list = VŠE UVAŘIT DO MĚKKA
SMĚS NA POTŘENÍ: 15 stroučku česneku,1 lžička ml. pepř,1 lžička paprika sladká,1 lžička grilovací koření,1 lžička kari,několik kapek worčestru,trochu soli
Postup přípravy
Připravíme si směs kterou potřeme ještě za tepla bůček.Zabalíme do alobalu,necháme vychladnout a dáme do ledničky na 6-7 dní odležet.Pak podáváme!!!
Je to opravdu…