VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Halušky
Potřebné ingredience
6x brambora,2 vejce,sůl,polohrubá mouka. kysané zelí,sůl,cukr,pepř,cibule,sádlo Uzené maso
Postup přípravy
Uzené maso ovařit.Zelí dělám stejně jako přílohu ke knedlu.Halušky-brambory nastrouháme na nejjemnějším struhadle,osolíme,přidáme vejce a zahustíme polohrubou moukou.Konzistence…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Plněné zelné listy
Potřebné ingredience
Hlávka zelí,500g mletého masa,tvrdé rohlíky tak 2-3 kusy,1 vejce,koření,1 sáček rýže,cibule,rajský protlak,smetana.
Postup přípravy
Uvaříme sáček rýže aby byl studený nebo alespoň chladnější,ovaříme zelí aby šly listy od sebe,oloupeme listy viz foto 1,zaděláme si náplň:mleté maso,rozmočený rohlík,cibuli já jí…