KOTLETY NA MORAVANCE
Potřebné ingredience
vepřové kotlety 4 ks vejce 2 ks,moravanka 2 sklenice podle chuti: sůl ,pepř podle potřeby: strouhanka ,olej
Postup přípravy
Vepřové kotlety naklepeme, po obou stranách opepříme a osolíme. Poté obalíme nejdříve ve strouhance, poté ve vajíčku a rychle osmažíme na rozpáleném oleji.
Kotlety vložíme…
Vepřový guláš s fazolemi
Potřebné ingredience
rajčatový protlak 100 g,červené sterilované fazole 300 g,červená cibule 1 ks,česnek 4 stroužky,sójová omáčka 2 lžíce,vepřová plec 700 g,slanina 50 g podle chuti: sůl,sušený rozmarýn,mletá sladká paprika, podle potřeby: vývar,olej,hl.mouka
Postup přípravy
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.
Na…
VEPŘOVÉ VÝPEČKY
Potřebné ingredience
velká cibule 1 ks,česnek 5 stroužků,bůček 500 g,vepřová plec 1 kg,podle chuti:sůl, kmín,podle potřeby:olej
Postup přípravy
Oloupanou cibuli nakrájíme nahrubo, stroužky česneku na jemné plátky a rozprostřeme obojí na dno pekáče, který jsme předtím lehce zakápli olejem.
Maso a bůček omyjeme a…
Výborné česnekové kapsy
Potřebné ingredience
sůl ,cibule,anglická slanina 4 plátky,olej 4 lžíce,plátky vepřového masa 4 porce,majoránka ,pepř,česnek, hermelín,nebo niva
Postup přípravy
Plátky masa rozklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem a posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme hermelín nebo nivu a dáme doprostřed…