Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Jednoduchý a rychlý segedín

Jednoduchý a rychlý segedín

Potřebné ingredience

1kg plecka, 4 cibule, 3x 500g sáček kysaného zelí, sádlo, 250ml zakysané smetany, bujón pod vepřové maso, bobkový list, nové koření, sůl, pepř, cukr, kmín, sladká červená paprika, hl. mouka na zahuštění , chili.

Postup přípravy

Cibulku a maso orestujeme na sádle společně s červenou paprikou. Dva sáčky zelí slijeme, ale neproplachujeme. Zelí pokrájíme a přidáme do masa s kořením a bujónem. Podlijeme vodou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová minutka s čínskou zeleninou

Vepřová minutka s čínskou zeleninou

Potřebné ingredience

vepřovou kýtu ( nebo jakékoliv vepřové maso ), mražená čínská zelenina, cibule, gyros koření, sojová omáčka, pepř, olej pod maso, česnek, americké brambory.

Postup přípravy

Masíčko nakrájíme na kostičky a dáme, alespoň na hodinu naložit do sojové omáčky, česneku a koření. Na oleji osmažíme cibulku do sklovata. Přidáme maso a čínskou zeleninu a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Panenka na můj způsob´vyskoušejte,je to výborné!!!!!!!!

Panenka na můj způsob´vyskoušejte,je to výborné!!!!!!!!

Potřebné ingredience

1panenka,cibule na jemno nasekaná,nastrouhaný sýr,výběrová šunka-4 plátky,brambory syrové-nakrájet na plátky,sůl,pepř,koření třeba grilovací,které obsahuje česnek.

Postup přípravy

Panenku podélně rozřízneme,ale tak,aby z ní byl jeden velký plát,který naklepeme,osolíme,opepříme.Na maso dáme nasekanou cibuli,rozložíme šunku,posypeme sýrem.Srolujeme maso a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Terina z vepřového masa

Terina z vepřového masa

Potřebné ingredience

600g vepřové plece
400g vepřových nebo drůbežích jater
2 lžíce mouky (přiměřeně, může být hladká nebo polohrubá)
2 vejce
1,5 dl mléka (pro úplnost, já ho tam nedávám a nevadí to)
koření na mleté maso - já mám nejradši to od Vitany bez soli a glutamátu
sůl
sádlo na vymazání formy

Postup přípravy

Doba přípravy cca 1/2 hodiny, pak se asi 4 hodiny peče

Maso se umele najemno, zamíchá se s ostatními ingrediencemi (podle konzistence se buď přidá trochu mouky nebo trochu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
TYROLSKÉ KNEDLÍKY S KAPUSTOU:O)  OPĚT  RYCHLÝ A VÝBORNÝ RECEPT  :O)

TYROLSKÉ KNEDLÍKY S KAPUSTOU:O) OPĚT RYCHLÝ A…

Potřebné ingredience

KNEDLÍKY:4-5 housek , 100g vařeného uz.masa , 2vejce , 1,5dl mléka , 70g hr.mouky , 25g másla , asi 3 lžíce nasekané zel. petrželky
KAPUSTA NA SLANINĚ: 500g kapusty, 40g slaniny , 2lžíce hl.mouky , vývar na podlití , 2-3 stroužky česneku , majoránka,sůl

Postup přípravy

POSTUP:

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KATŮV ŠLEH

KATŮV ŠLEH

Potřebné ingredience

150G VEPŘOVÉ KÝTY,3KYSELÉ OKURKY,1CIBULKA,2LŽÍCE ČERV.KAPIE NAKLÁD.,NEBO ČERSTVÉ,MALÁ LAHEV OSTRÉHO KEČUPU,CHILI,SŮL ,PEPŘ A OLEJ.

Postup přípravy

NAKRÁJÍME MASO NA NUDLIČKY,OSMAHNEME NA OLEJI,OPEPŘÍME A OSOLÍME A DUSÍME POD POKLIČKOU DO MĚKKA.
PAK PŘIDÁME LAHEV KEČUPU,CHILI,A PROMICHÁME,NA KONEC PRIDÁME NAKRAJENOU OKURKU…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso bez práce a bez hlídání přes noc

Maso bez práce a bez hlídání přes noc

Potřebné ingredience

MASO BEZ PRÁCE A BEZ HLÍDÁNÍ PŘES NOC

jakékoliv vepřové či hovězí maso, zelenina dle libosti, koření a sůl dle chuti, pekáč s dobře těsnícím víkem, alobal.

Postup přípravy

Maso buď pokrájíme na kostky, silné plátky, nebo i necháme vcelku. Podložíme jakoukoliv zeleninou (lze zeleninou pod guláš, pod svíčkovou, na lečo, prostě čímkoli, co nám chutná,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rizoto strašne rychle

Rizoto strašne rychle

Potřebné ingredience

2 malé nebo 1 velkou cibulku,konzervu vepřové maso ve vlastní štávě větší,2-3 pytlíky rýže,ster.hrášek,sůl,sl.paprika(nemusí být),olej

Postup přípravy

Do hrnce s vroucí osolenou vodou dáme rýži a vaříme dokud není rýže dostatečně měkká...
Mezitím si nakrájíme na malé kostičky cibulku...
Připravíme si velký hrnec,do něj…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové na smetaně

Vepřové na smetaně

Potřebné ingredience

Vepřový steak,grilovací koření,sul,pepř,smetanu na šlehání,mouku a olej na osmažení

Postup přípravy

Maso naklepeme,osolíme,okořeníme a zaprašíme moukou,z prudka osmahneme a zmírníme ohen a vlijem smetanu,pokapeme Sojovou omačkou,a chvili povaříme.Mužem podavát s ryží nebo s…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Švýcarské kostky

Švýcarské kostky

Potřebné ingredience

cibule, vepřové maso, sůl. pepř, 3-4 vejce, 1 šlehačka, strouhaný sýr

Postup přípravy

Na oleji si osmažíme cibulku a na to dáme vepřové maso nakrájené na kostky - trošku orestujeme, přidáme sůl, pepř a podlijeme vodou. Po změknutí masíčka přidáme 3-4 rozkvedlané…

Zobrazit více...

Kategorie