Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Maso v hořčicovém těstíčku

Maso v hořčicovém těstíčku

Potřebné ingredience

6 plátku kotlet,
2 vejce,
1 lžičku soli,
1 lžičku pepře,
2 lžičky sojové omáčky,
2 lžičky solamylu,
2 lžičky obyč.hořčice

Postup přípravy

Do rozšlehaného vejce přidáme sůl, pepř, sojovku, solamyl a hořčici. Naklepané maso do něj naložíme nejlépe den před smažením. Jako příloha hranolky.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RAŽNIČÍ -CO DŮM DAL

RAŽNIČÍ -CO DŮM DAL

Potřebné ingredience

SŮL. PEPŘ, POPŘ. GRILL KOŘENÍ +KOUSKY MASA I RŮZNÉ DRUHY(JÁTRA, KUŘECÍ, VEPŘOVÉ, KRŮTÍ ATD..., CIBULE !!! A JINÁ ZELENA, ŠPÍZOVÉ JEHLY NEBO ŠPEJLE

Postup přípravy

MASO JE DOBRÉ NALOŽIT PŘEDEM, ALE JÁ TO DĚLÁM HNED, NAPICHUJI NA STŘÍDAČKU MASO, CBULI, SLANINKU, ZELENINU ATD.....POTÉ VLOŽT DO PEKÁČE, NEBO ALOBALU , PODLÍT 1/2 HRNKEM VODY,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Věpřové naložené v hořčici -  rychlá večeře

Věpřové naložené v hořčici - rychlá večeře

Potřebné ingredience

Věpřová kýta 500g sůl, pepř, hořčice příloha: vařené brambory či pěčivo

Postup přípravy

Nejlépe kýta nakrájíme na plátky naklepeme zlehka osolíme a opepříme.Dáme do misky trochu hořčice a pokládáme maso potřeme hořčičí a pokládáme stejné vrsty.Končíme hořčičí.Necháme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PERFEKTNÍ MEDAILONKY

PERFEKTNÍ MEDAILONKY

Potřebné ingredience

PRO 4 OSOBY: 4 kotlety, 4 žloutky, 4 bílky , a asi tak 30 dkg strouhaného sýra eidam nebo dle vaší chuti,
sůl, pepř, kmín drcený a málo, tuk na smažení.

Postup přípravy

Kotlety pořádně naklepeme , osolíme, opepříme a pokmínujeme , potom je zprudka opečeme po obou stranách a dáme je na plech a přelijeme tam i tuk po smažení .
Potom si…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotleta naruby zapečená s anglickou slaninou

Kotleta naruby zapečená s anglickou slaninou

Potřebné ingredience

vepřové kotlety,sůl,pepř,strouhanka,vajíčko,anglická slanina

Postup přípravy

vepřové kotlety se osolí, opepří, naklepou
obalí ve strouhance
pak ve vajíčku
hned na pánev osmažit
opeče se a naskládá do kastrůlku
proloží plátkem anglické…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
bulharské zelí

bulharské zelí

Potřebné ingredience

vepřové nebo kuřecí maso asi 400g, 3 cibule,2 stroužky česneku,kečup nějaký lepší klidně i pálivý záleží jak kdo má rád,menší hlávka bílého zelí,sul,pepř,kmín

Postup přípravy

na větší pánev nebo na woku necháme zesklovatět cibulku a česnek, potom přimýcháme nakrájené zelí a necháme zesklovatět.Maso nakrájíme na nudličky a osolíme,opepříme a necháme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na kari v hořčičném kabátku

Kotlety na kari v hořčičném kabátku

Potřebné ingredience

kotlety, hořčice, hladká mouka, kari, olej, sůl, smetana, 1 stroužek česneku

Postup přípravy

Kotletky naklepeme, nasolíme, necháme odležet v lednici alespoň 2 hodiny. Odležené maso posyme kari a poté potřeme plnotučnou hořčicí, kdo má rád maso pikantní, může klidně zvolit…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety

Zapečené kotlety

Potřebné ingredience

kotlety, brambory, kelímek smetany, tvrdý sýr, cibule, olej, 1 cibule, sůl, pepř

Postup přípravy

Kotlety - počet podle počtu strávníků- naklepeme, osolíme a případně opepříme. Do pekáčku nalijeme olej a na dno nasypeme nakrájenou cibuli. Na to naklademe plátky kotlet.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Naše Francie

Naše Francie

Potřebné ingredience

1 1/2 kg brambor, 1/2 kg uzeného, sterilizovaný hrášek, 3 vajíčka na tvrdo, sůl, kmín
na zalití 1 smetana a 2 vajíčka

Postup přípravy

Předem si uvaříme uzené, já ho dávám do papiňáku na 45 minut
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky smícháme s uzeným které si nakrájíme na kostičky, přidáme hrášek a na tvrdo…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta od tchyně - ke chlebu, hranolkám, nemá chybu!!!

Vepřová kýta od tchyně - ke chlebu, hranolkám, nemá…

Potřebné ingredience

1/2 kg kýty, 4 celá vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžička kmínu drceného, sůl - dávám 1/2 kávové lžičky anebo osolím přímo řízky, 3 lžičky papriky pálivé, trocha pepře, 2 pol. lžíce tekutého magi, 2 lžičky vegety, 1-2 pol. lžíce solamylu

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na plátky (TENKÉ), naklepeme. Vejce ušleháme a přidáme ostatní přísady. Necháme uležet 2-3 dny,pak je to teprve nejlepší. Smažíme na oleji po obou stranách…

Zobrazit více...

Kategorie