Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

Potřebné ingredience

Vepřové maso,cibule,kari,pepř,chilli,sůl,magi(worčestrová omáčka),zavařené houby,mouka hl.,voda

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky a smícháme s pepřem,kari,chilli(já nedávám),magi nebo worčestr a cibulí nakrájenou na proužky a solí.Dáme na plech,podlijeme vodou a vložíme do trouby na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka s cibulkou a smetanou

Vepřová panenka s cibulkou a smetanou

Potřebné ingredience

vepřová panenka,1 velká cibule na půl kolečka,steakové koření,brokolice na malé růžičky lehce povařená v mikrovlnce asi na 4 minuty,krabí tyčinky asi 10 ks.2 šlehačky,mohou být i s méně procenty.

Postup přípravy

Maso osolím,okořením a přidám solamyl.Na tuku obdělám cibulku do měkka a vyndám.Poté orestuji maso,přidám cibulku,brokolici a krabí tyčinky nakrájené asi na 1 cm.Zaliji šlehačkama…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Jídlo pro vítanou návštěvu.

Jídlo pro vítanou návštěvu.

Potřebné ingredience

Všechno najdete v odkazech.

Postup přípravy

Recepty nejsou moje tak jen dávam odkazy.

Příloha:

http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JOQRFNROF&id_kategorie=JNLOIRK5


Maso:

http:/…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
GULÁŠ --POZOR--- NE -koukat,NE- míchát

GULÁŠ --POZOR--- NE -koukat,NE- míchát

Potřebné ingredience

1 kg vepř, masa -nejlepší je z plecka
3cibule
5 str, česneku
3lž. guláš, koření -může být i kari
3lž slad, papriky
6lž. solamylu
sůl
pepř
2 masoxy
feferonky
0,75-1l-vody

Postup přípravy

TAK UŽ TU PRÝ JE TAK NEMÁM PRUDIT PÁÁÁÁÁÁÁ NAJDĚTE SI HO

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Detektivní hrnec

Detektivní hrnec

Potřebné ingredience

vepřová plec,mrkev,2-3 cibule,olej,brambory,sůl,pepř.

Postup přípravy

Na hojném množství pokrájené cibule necháme orestovat vepř.plec na větší kostičky,osolíme,opepříme.
Já to dělám v papiňáku,ale nemusí se.Pak doleju vodou aby maso bylo potopené…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Alobal

Alobal

Potřebné ingredience

alobal
krkovička
cibule
paprika, rajčata, žampiony,
angl. slanina, paprikový salám
kečup, hořčice, pál. paprika, steak koření, koření na amreické brambory, sůl
brambory

Postup přípravy

Maso naklepeme a nařízneme okraje. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Papriku na nudličky, cibuli a rajčata na kolečka.
Na alobal dáme na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Klasika - řízky naruby

Klasika - řízky naruby

Potřebné ingredience

vepřová krkovice, strouhanka, vejce, anglická slanina, cibule, sůl, pepř, česnek.

Postup přípravy

Krkovice nakrájíme na plátky. Ty potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme. Do plátků vklepeme strouhanku, poté namáčíme do rozšlehaného vejce. Zprudka smažíme na oleji z obou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlé a efektní BůČKOVÉ OKO

Rychlé a efektní BůČKOVÉ OKO

Potřebné ingredience

bůček bez kosti (důležitá je velikost - asi 20x15 cm, na výšku aspoň 3,5cm), 1ks kupované drůbeží sekané (půlkilový "salámek"), 1 klobása (tenká a dlouhá), česnek, sůl, paprika, drcený kmín, pepř, chilli?

Postup přípravy

Sekanou vysvlékneme z obalu a rozřízneme podélně napůl. Uprostřed obou částí vydlabeme otvor pro klobásu. Bůček opatrně rozřízneme špičatým nožem, tak aby vznikl uprostřed tunel.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
MYSLIVECKÝ GULÁŠ

MYSLIVECKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

600g vepřového masa ( kostky na guláš ) , ale může být i přední hovězí
80g anglické slaniny,
1 větší cibule,
2 lžičky sladké papriky,
10g rajského protlaku,
400g čerstvých hub ( mohou být i žampiony ) ,
majoránka, kmín, sůl, pepř
NA KAŠIŠKU: 2 lžičky hořčice, 1 lžička sekané petrželky, 1 jemně usekaná sterilovaná okurka, špetka citronové kůry, 4 stroužky česneku

Postup přípravy

Na trošce sádla nebo oleje rozškvařímena a osmažíme na kostky nakrájenou anglickou. Pak přidáme krájenou cibulku, osmahneme.Přisypeme sladkou papriku a vmícháme rajsk protlak.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Svíčková z Halali

Svíčková z Halali

Potřebné ingredience

0,5 l Halali
2 lžíce polotučné hořčice
1 lžíčka tymiánu
0,7 mléka (vody)
hladká mouka na zahuštění
1 smetana ke šlehání
+ maso (vepřové, ale i kuřecí.....) + pekáč s poklicí

Postup přípravy

- promícháme horčici, tymián a zeleninu
- maso dáme do pekáče, oblejeme směsí, přikryjeme poklicí (maso už nemusíme solit, halali je slané dost)
- pečeme cca 1,5 hod,…

Zobrazit více...

Kategorie