Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Španělské ptáčky z bůčku

Španělské ptáčky z bůčku

Potřebné ingredience

8 plátků libovějšího bůčku,1/4kg kysaného zelí,8 moravských klobásek,staročeské koření,sůl,drcený kmín,pepř,sladká paprika,olej,cibule,hladká mouka na zahuštění
Příloha-bramborový knedlík

Postup přípravy

Plátky trochu naklepeme,z jedné strany posypeme staročeským kořením,na tu stranu dáme hromádku kysaného zelí,klobásku a stočíme.Spíchneme párátkama a osolíme,opepříme.Na oleji…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Alá Monky..

Alá Monky..

Potřebné ingredience

Maso z Monky ,nebo jiné ochotné osoby.
Uzené maso (ať to tu nasladlou chuť masa přebije).
Cibule.
Koření.
Brambory na kolečka.

Postup přípravy

Vše smíchame dohromady .Dáme do jenského skla .Pečeme na 180 stupňu asi 1hod.
Pak ,už nestydatě jíme. ;o))

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZELÍ S BŮČKEM PO ČÍNSKU

ZELÍ S BŮČKEM PO ČÍNSKU

Potřebné ingredience

1menší hlávka zelí,1/2kg bůčku,5stroužků česneku,2 lžičky solamylu,sojovka,sůl

Postup přípravy

zelí nakrájíme na nudličky a necháme stát.maso také nakrájíme na nudličky,česnek na plátky.přidáme ho k masu,osolíme,zakapeme trochou vody a necháme na 2 hodiny uležet.zelí…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlovka z vepřového masa.

Rychlovka z vepřového masa.

Potřebné ingredience

2 vepřové řízky (nebo klidně i kuřecí), 15dkg slaniny, větší cibule, pepř, sůl.

Postup přípravy

Na kostičky nakrájenou slaninu necháme zesklovatět, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibulku a restujeme, až začne cibulka hnědnout. Pak přidáme na nudličky nakrájené maso,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety s kuřecími játry

Kotlety s kuřecími játry

Potřebné ingredience

4 kotlety, balíček kuřecích jater, sůl, pepř, paprika, porek na kolečka

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, sůl, pepř, sladká paprika a orestujeme na oleji. Přidáme cibuli na drobno nakrájenou a dusíme do měkka. Jalmile jsou kotlety měkké, vyndáme je a do výpeku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bylinkový řízek

Bylinkový řízek

Potřebné ingredience

8 řízků,1 stroužek česneku,1 svazek míchaných bylinek,1lž hořčice,2lž strouhánky,sůl,pepř,2lž másla,750 brambor,250g rajčat

Postup přípravy

1,Omyté maso naklepeme.Česnek oloupeme,bylinkyopláchneme ,obojí nasekáme a smícháme s hořčicí,strouhánkou,solí,pepřem.Směsí potřeme řízky,přeložíme je a sepneme.Na másle pečeme 20…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřove na žampionech

vepřove na žampionech

Potřebné ingredience

vepřove platky,žampiony,cibule,masox na vývar,sůl,pepř,červena paprika,1 česnek na platky,kmin mletý i celý

Postup přípravy

vepřove platky omyji a přidam do upražene cibule,kterou jsme si udělali na trošce oleji,necham malonko připect a pak osolilm,opepřim,1 česnek na platky, podliji vývarem a poprašim…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ MASO V KOŘENĚNÉM OBALU  (nejen TUPPERWARE)

VEPŘOVÉ MASO V KOŘENĚNÉM OBALU (nejen TUPPERWARE)

Potřebné ingredience

Vepřové maso (panenka, váleček), lžíce olivového oleje, provensálské koření, sůl, cibule, paprika, 2 rajčata, lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce smetany na vaření (Rama),

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme, osušíme, potřeme olivovým olejem. Obalíme v provensálském koření a vložíme do Ultra+ spolu s nadrobno nakrájenou paprikou, rajčaty na kostičky a na půl…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky, zapečené s Moravankou

Vepřové řízky, zapečené s Moravankou

Potřebné ingredience

vepřové řízky
strouhanka
Moravanka - pikantní zeleninová směs
sůl, pepř, máslo

Postup přípravy

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme ve strouhance (je dobré strouhanku zatlačit do masa (např. paličkou na maso v ig. sáčku) a zprudka opečeme na másle.
Maso i s…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové měšce plněné zelím a klobásou.

Vepřové měšce plněné zelím a klobásou.

Potřebné ingredience

Pro 4 osoby: 4 vepřové řízky, 2 klobásky (nebo stačí párkový), kysané zelí, cibule,mouka na zahuštění, olej, sůl a pepř

Postup přípravy

Řízky naklepeme, nasolíme, opepříme, doprostřed vložíme zelí (dle chuti propláchnuté) a 1/2 klobásky, jejiž konce jsme nařízli, jako když opékáme párky:-) Měšce zavážeme provázkem…

Zobrazit více...

Kategorie