Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Rychlé rizeto na zítra!!!!

Rychlé rizeto na zítra!!!!

Potřebné ingredience

vepřová konzerva,bonduelee zelenina(supr vec),rýže,cibule!!!

Postup přípravy

osmažit cibuli na to dát né zrovna né zdravou vepřovou konzervu,osolit,přidat bonduelku a na záver uvařenou rýži!!sul

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou

Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g plecka, 1 cibule, několik plátků sušeného česneku, 2 stroužky čerstvého česneku, půl sáčku drceného kmínu, špetka mletého koriandru, špetka uzené papriky (lze vynechat), špetka adžiky koření, kelímek přírodního sýru Cottage (150 g), olej, Ceres soft na smažení apod, vývar, voda, na podlití nebo vodou, sterilovaná zelenina na ozdobu ( já měla kapie a Křupavé feferonky-nepáálí!)

Postup přípravy

Postup:

Plecko nakrájíme na kostky. V misce smícháme kmín a prolisovaný čerstvý česnek, koriandr, adžiku, (papriku ne, pokud ji budeme dávat), s troškou oleje, aby vznikla…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí

Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 kg vepřového masa /plecka/ 2 cibule, 5 stroužků česneku, sůl, pepř, bobkový list, 1 dcl piva, 1 pol. lž. medu, 1 čaj. lž. maggi, 1 pol. lž. kečupu 1 čaj. lž. Country koření instantní jíška - tmavá

Postup přípravy

Postup:

Vepřové maso nakrájíme na kostičky, cibuli na půlměsíčky a česnek nadrobno. Cibuli a česnek poskládáme na dno pekáčku, na ně položíme nakrájené maso, které osolíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Džuveč II.-MOOOC DĚKUJI JANIČCE HAMELOVÉ

Džuveč II.-MOOOC DĚKUJI JANIČCE HAMELOVÉ

Potřebné ingredience

Ingredience 900 g Vepřové maso Plecko 10 ks Paprika - zelená 6 ks Rajčata Velká 2 ks Cibule 1 ks Rajčatový protlak 5 stroužek Česnek 1 lžička Paprika - sladká Pepř Sůl Slunečnicový olej 200 g Rýže

Postup přípravy

Na rozehřátý olej se dá pokrájená cibule a na kostičky nakrájené maso. Zadusí se a po chvilce se přidá červená paprika, pepř, sůl, podlije se vodou a nechá se dusit do poloměkka.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Znojemský vepřový závitek -MOOC DEKUJI-Merylas

Znojemský vepřový závitek -MOOC DEKUJI-Merylas

Potřebné ingredience

Suroviny: 600 g vepřové kýty - 4 větší plátky, sůl, mletý pepř, vše zhruba - 10 g sardelové pasty, 50 g měkkého salámu nebo šunky - plátky, 60 g sterilovaných okurek, 2 vejce, 1 větší cibule, 60 g sádla nebo olej, 50 g hladké mouky, vývar - měla jsem z Masoxu.

Postup přípravy

Postup:

Jako první si připravíme míchaná vajíčka s okurkami. Na troše tuku si osmahneme na menší kostky nakrájené okurky, chvíli restujeme, vklepneme vejce, osolíme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky s brokolicí a zázvorem-moooc děkuji Bibinka (Janinka)

Vepřové nudličky s brokolicí a zázvorem-moooc děkuji…

Potřebné ingredience

Suroviny: 800 g vepřového masa, 1 větší cibule, 1/2 i více brokolice, 2 lžičky zázvoru, hovězí vývar(může být v kostce), 2 větší lžíce hladké mouky, olej, sůl.

Postup přípravy

Postup:

Maso si nakrájíme na trochu silnější nudličky, nebo na kousky(jak kdo má rád), do kastrolu na olej dáme smažit nakrájenou cibulku do světle hněda, pak přidáme maso,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce -MOOOCDĚKUJI MIRKA 75

Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce …

Potřebné ingredience

Suroviny: Vepřová plec 600g, sádlo (olej) 2 lžíce, cibule 2ks, česnek 1 větší stroužek, čerstvý tymián lžičku, nebo 1/4 lžičky sušeného, rajčatový protlak 2 lžičky, paprika mletá uzená 1 lžička - lze použít i obyčejnou sladkou, sůl, pepř mletý bílý, mouka hladká, olej na jíšku, vývar ( voda ) na podlití

Postup přípravy

Postup:

V kastrolu si rozehřejeme olej, vsypeme najemno nakrájenou cibuli a restujeme do sklovata, pak přidáme česnek a vše restujeme do zlatova.
Mezitím si nakrájíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plecko na smetaně-PODLE  ZDENKA POHLREICHA

Plecko na smetaně-PODLE ZDENKA POHLREICHA

Potřebné ingredience

Vepřové maso cca 1 kg (nejlépe plecko, ale lze použít i jiný druh masa včetně kuřecích nebo krůtích řízků), konzerva sterilovaného hrášku, celá cibule se slupkou, 1 šlehačka, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce vorčesterové omáčky, sůl, pepř, červená paprika. Na ozdobení nastruhaný křen, 2 nebo 4 vařená vejce, 4 celé vařené mrkve (nebo 2 rozříznuté po délce).HRÁŠEK SE SKORO ROZVAŘIL!!!!

Postup přípravy

Vepřové plecko (případně i jiné maso) nakrájíme na širší plátky, příliš nenaklepáváme, nařízneme okraje, aby se nekroutily. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou. Opečeme zprudka…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Houbový guláš s vepřovým-MOOC DĚKUJI VARENI.CZ

Houbový guláš s vepřovým-MOOC DĚKUJI VARENI.CZ

Potřebné ingredience

450 g vepřová plec,5 kuliček,pepř ,1/3 lžičky mletý bílý pepř,1,25 l vody,1/3 lžičky indické kari,150 ml světlé pivo,1 ks bobkový list,sůl,250 g čerstvé houby,2 lžíce hladké mouky,2 ks cibule,10 kuliček celý černý pepř

Postup přípravy

Ve větším hrnci osmažíme cibuli nakrájenou na půlměsíčky. Jakmile cibule zesklovatí a změkne, přidáme očištěné a nakrájené houby a za občasného zamíchání asi 10 minut podusíme v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Tatranské kotlety -MOOC DEKUJI MARCII

Tatranské kotlety -MOOC DEKUJI MARCII

Potřebné ingredience

Suroviny: 4 libovější plátky krkovičky(kotleta) 4 plátky anglické slaniny 4 plátky šunky sterilované lečo 100g strouhaného tvrdého sýra 150ml smetany sůl, pepř

Postup přípravy

Postup:

Krkovičku lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme.Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, šunky, a lžíci leča.
Takto připravené…

Zobrazit více...

Kategorie