Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
** Naložené kotlety na smetaně ***

** Naložené kotlety na smetaně ***

Potřebné ingredience

4 kotlety,sýr,smetana,pažitka,pepř,sůl,chili,červ.paprika,hrášek,

Postup přípravy

Kotlety naklepeme a naložíme do předem připravené marinády,tj.olej,česnek,chili,pepř,sůl a pažitka.Necháme v ledničce den předem naložené.Druhý den vyjmem s marinády naklepeme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Přátelské kotlety

Přátelské kotlety

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety ( s kostí nebo i bez), vegetu, hladkou mouku, olej,
1/4 l vývaru, 2 papriky, 2 cibule, 20 dkg eidamu (cibuli, papriku si můžete přidat dle chuti)

Postup přípravy

Kotlety naklepeme a nařízneme, aby se maso nezkroutilo
Hladkou mouku promícháme s vegetou, v této směsi obalíme maso.
Na oleji zprudka orestujeme z obou stran
Opečené…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová pečeně s výborným sosíkem a hranolkami

Vepřová pečeně s výborným sosíkem a hranolkami

Potřebné ingredience

4 ks vepřové pečeně bez kosti, 2 menší cibule, koření na steak (př. 7 druhů pepřů), hladká mouka, olej, worchester (nebo sojovka), sůl, pepř, hranolky, plátek másla

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme marinádou ze dvou lžiček koření a trochy oleje - dle množství masa. Necháme hodinku, dvě odležet a poté posypeme moukou. Smažíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky zapečené s broskví a nivou

Vepřové plátky zapečené s broskví a nivou

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety,4 půlky kompotovaných broskví,100 g nivy, 4 plátky anglické slaniny, 4 plátky šunky,4 plátky tvrdého sýra, olej, česnek,kečup,oregano,pepř,sůl

Postup přípravy

Naklépané kotlety osolíme,opepříme a naložíme přes noc do směsi oleje,utřeného česneku,kečupu,koření a soli.
Pak je zprudka opečeme po obou stranách na oleji,přendáme do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové mlsouni

Vepřové mlsouni

Potřebné ingredience

4 plátky vepř.masa,3 vejce,sůl,čili koření,kečup,majonéza,troška mléka,strouhaný tvrdý sýr,máslo a olej na smažení

Postup přípravy

Naklepané plátky masa naložíme na hodinku do rozšlehaných vajec ochucených solí a čili kořením a pak usmažíme na směsi másla a oleje.
Horké maso potřeme kečupem a majonézou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PRADĚDOVO TAJEMSTVÍ *********

PRADĚDOVO TAJEMSTVÍ *********

Potřebné ingredience

8 KOTLET,1 ZELENINOVÉ LEČO,1 CIBULE,8 STROUŽKU ČESNEKU,5 LŽIC OLEJE 5 LŽIC RAJSKÉHO PROTLAKU,1 DCL PIVA,20DKG SÝRŮ (DLE CHUTI),SŮL,PEPŘ,OREGÁNO,8 TOPINEK,FEFERONKY

Postup přípravy

NA OLEJI ZPĚNÍME CIBULKU PAK ORESTUJEME OSOLENÉ A OPEPŘENÉ KOTLETKY Z OBOU STRAN.PŘENDÁME NA TALÍŘ A DO VÝPEKU PŘIDÁME RAJSKÝ PROTLAK LEČO,DRCENÍ ČESNEK A PIVO A MÍRNĚ POVAŘÍME 3…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rychlý gulášek z vepřového

Rychlý gulášek z vepřového

Potřebné ingredience

0,5 kg vepřového (plec, krkovice, kotlety) co kdo má rád, hořčice, olej, 2 větší cibule, majoránka, pepř, kmín, sůl, sladká paprika, česnek, vývar (kostka) nebo voda.

Postup přípravy

maso si nakrájíme na kostičky, opepříme, osolíme a potřemehořčicí a olejem (můžeme si připravit o den dříve a nechat uležet přes noc, ale já dělám těsně před přípravou. Takto…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový gulášek!!

Vepřový gulášek!!

Potřebné ingredience

3cibule,1kg plecka,4stroužky česneku,sádlo,sladká paprika,sůl,pepř,kmín,sušená tmavá jíška,masox

Postup přípravy

Na sádle(nebo olej)osmažíme do tmava na jemno nakrájené cibule,pepř,kmín a na plátky nakrájený česnek.Přidáme na kostky nakrájené plecko a osmažíme ze všech stran a poté teprve…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš

Segedínský guláš

Potřebné ingredience

půl kg vepřové plece, cibuli, tuk, vegetu paprikovou, 1 sklenku ster. zelí, sůl,vodu, smetanu, poloh. mouku

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a zpěníme na tuku ,přidáme nakrájené maso ,osmahneme přidáme půl sáčku vegety paprikové , zase se krátce osmahne ,pak dáme zelí bez nálevu , osolíme, zalejeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový steak Radost

Vepřový steak Radost

Potřebné ingredience

4 řízky vepřové kýty (krkovice, zkoušela jsem i z kuřecích prsíček), 1 vejce, 4 stroužky česneku (i větší, podle toho jak kdo má rád česnek :-)), 4 plátky šunky (opět může být více), 2-4 lžičky plnotučné horčice, sůl, olej na smažení.*******************************************************************************************************************Na zahuštění výpeku:0,5-1 lžíci hl. mouky, 1-2dl vřelé vody, 0,5-1 lžička sójové omáčky, 1/3 lžičky worchesteru a Maggi

Postup přípravy

Maso naklepeme, na 3-4 místech mírně nařízneme, po obou stranách osolíme a potřeme hořčicí smíchanou s drobně nasekaným česnekem (já spíš vždy prolisovaným). Pokryjeme plátky…

Zobrazit více...

Kategorie