Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
pikantní omáčka dělaná v troubě

pikantní omáčka dělaná v troubě

Potřebné ingredience

1/4kg vepřového masa(může být např.kotleta)
1 Moravanka ve sladkokyselém nálevu
2-3 druhy hořčice
3 lžíce kečupu
sůl,pepř
příloha br.knedlík

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky a dochutíme.Dáme do pekáčku a přidáme Moravanku i s nálevem,2 lžíce plnotučné hořčice,lžíci krémžské a popř.lžíci ještě jiné hořčice,3 lříce kečupu a dva…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečené koleno se zelím a bramb.knedlíkem

Pečené koleno se zelím a bramb.knedlíkem

Potřebné ingredience

Vykostěné koleno,olej,česnek,koření(jaké máte rádi-já dala:grilovací,gyros,podravu),cibule,sojová,wolčestrová omáčka.

Postup přípravy

Z oleje,prolis.česneku a koření uděláme směs na naložení kolena,zalejeme tím koleno a cibuli na půlkolečka rozprostřeme nahoru.Zaděláme alobalem a dáme do druhého dne do lednice…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vykostěné koleno

Pečené vykostěné koleno

Potřebné ingredience

vykostěné koleno,olej,česnek,koření(jaké máte rádi-já dala:grilovací,gyros,podravu),cibule,sojová,wolčestrová omáčka.

Postup přípravy

Z oleje,prolis.česneku a koření uděláme směs na naložení kolena,zalejeme tím koleno a cibuli na půlkolečka rozprostřeme nahoru.Zaděláme alobalem a dáme do druhého dne do lednice…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová mexická směs

Vepřová mexická směs

Potřebné ingredience

3vepřové kotlety b.k.,
kukuřice, zelená paprika
paprika sterilovaná,
solamyl,
sůl, pepř

Postup přípravy

Vepřové kotlety nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a na oleji opečeme do zlatova. Pak podlijeme vývarem z masoxu, dusíme doměkka.Ke konci přidáme steril. červenou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové masíčko, se super sosikem :))))

Vepřové masíčko, se super sosikem :))))

Potřebné ingredience

Vepřové platky(kýta),sůl,grilovací koření, 2L olej,lečo,bujon EXTRA silný,2-3 lžičky solamylu

Postup přípravy

Maso si umyjeme,osušíme a naklepeme,na panvičku si dám olej a rozehřeju,maso osolím a okořením a dám orestovat dozlatova,zaroven podlevám vyvarem 1 kostka na 0,5 litru,pak maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
LEDVINKOVÝ  GULÁŠ......VYNIKAJÍCÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEDVINKOVÝ GULÁŠ......VYNIKAJÍCÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience

Potřebujeme: vepřové ledvinky, cibuli, olej, drcený kmín, podravku nebo sůl, 3 kuličky pepře nebo sypký pepř, 3 kuličky nového koření, 1 bobkový list, jíšku, může být i smetana.

Postup přípravy

Nejprve si upravíme vepřové ledvinky. Rozřízneme je podélně na půl a odstraníme žlázy a upravené ledvinky spaříme v misce horkou vodu, aby se odstranil pach. Pak ledvinky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Lůcy nakládaný bůček

Lůcy nakládaný bůček

Potřebné ingredience

Libový bůček,sůl ,pepř, nové koření, bobkový list, cibule , masox, česnek, sladká paprika, sójová omáčka, alobal.

Postup přípravy

Celý bůček prošpikuji česnekem, vložím do tlakáče. Přidám masox, sůl ,celý pepř, nové koření ,bobkový list a cibuli. Uvařím do měkka. Mezitím si namačkám česnek( Dávám hodně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové se smetanovo česnekovou omáčkou a těstovinama trochu jinak :-D

Vepřové se smetanovo česnekovou omáčkou a těstovinama…

Potřebné ingredience

Vepřová kotletka
Voda, smetana, česnek, sůl, jakýkoliv bujón, hotová jíška. cibule, pepř, těstoviny.. zelené, modré a fialové potravinářské barvivo :-)))

Postup přípravy

Maso na rychlo opečeme na pánvi. Osolené a opepřené. nakrájíme k tomu cibuli, dáme do tlakáče, přidáme zelené potravinářské barvivo a dusíme do měkka.
Mezitím si uděláme jíšku,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčino vepřové maso po námořnicku

Arabelčino vepřové maso po námořnicku

Potřebné ingredience

400g vepřové nudličky, 1 červená kapie,1 cibule i se zelenou natí1/2 masoxu,pepř, sůlrýže

Postup přípravy

Vepřové nudličky osolíme, opepříme a na oleji prudce osmažíme. Pak přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli, až zesklovatí přidáme kapii nakrájenou na nudličky. Poté přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kovářské kotlety

Kovářské kotlety

Potřebné ingredience

plátky kotlet (může být i plecko nebo krkovička), sůl, pepř, cibule, česnek, šlehačka (smetana na šlehání)-může být i "jen" smetana (se žlutým víčkem), brambory, olej

Postup přípravy

Plátky masa si naklepu, osolím a opepřím, rozetřu na ně prolísovaný česnek. Na dno pekáče dám trochu oleje a na to položím plátky masa, aby zakryli dno. Na ně nakrájím na hrubší…

Zobrazit více...

Kategorie