Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní maso v alobalu

Pikantní maso v alobalu

Potřebné ingredience

600g vepřového masa (kýta, kotleta)
1 kg brambor
1 dcl bílého vína
200g cibule
tymián, bazalka, chilli, zázvor, sůl a pepř

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli lehce osmahneme na pánvi. Přidáme koření a odstavíme. Brambory nakrájíme na plátky, osolíme a rozložíme na alobal. Maso položíme na vrstvu brambor a zasypeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Můj první kuskus

Můj první kuskus

Potřebné ingredience

vepřové nudličky se zeleninkou a cous cous

Postup přípravy

Tímto jsem chtěla poděkovat všem maminkám,které dávaly rady jiné mamince jak na to:-) tady máte výsledek,který mě překvapil -v dobrém- možná časem vymizí i to maso:-))))

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky s paprikami

Vepřové plátky s paprikami

Potřebné ingredience

Pro 2 osoby

20dkg vepřového masa, 1 zelená paprika, 1 lžíce rajčatového protlaku, česnek

Postup přípravy

Libové plátky lehce naklepeme a dáme dusit s nakrájeným česnekem do teplé nádoby.
Před dokončením přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájenou zelenou papriku, a dusíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Obrácené řízky

Obrácené řízky

Potřebné ingredience

řízky z vepřového ( i když nejlepší jsou roštěnky, ale při dnešních cenách hovězího...) může být i kuřecí
sůl, pepř
vejce (podle množství masa)
strouhanka
2 cibule
magi
koření jaké chcete ( já dávám podravku a méně osolím maso)
pánev s olejem
pekáč vytřený olejem

Postup přípravy

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance a poté ve vajíčku. Na rozpáleném oleji zprudka řízky opečeme ( udělá se na nich taková krusta ) a naskládáme vedle sebe…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Troubový guláš

Troubový guláš

Potřebné ingredience

1/2 kg vepřového masa, 4 cibule, 1 plechovka ananasu, 1 plechovka hrášku, 1 malá sklenice červené papriky, 1 plechovka nebo sklenice žampionů, 1 malý ostrý kečup, 1 malý sladký kečup, 2 šlehačky, chilli, kari, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na kolečka - nasypeme do kastrolu, přidáme ananas, papriku, hrášek, žampiony - okořeníme a zamícháme. Kečupy a šlehačky smícháme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Medvědí tlapa - delikatesa pro mlsné chlapy

Medvědí tlapa - delikatesa pro mlsné chlapy

Potřebné ingredience

krkovice nebo kotleta, bramboráky, kysané zelí, zakysaná smetana

Postup přípravy

Připravíme si bramboráky...buď můžete použít už hotovou směs a nebo si je udělat. Bramboráky děláme co největší, já je dělám na titanové pánvi a dělám je i vyšší, aby byly…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené párky

Zapečené párky

Potřebné ingredience

1kg párků, olej, zeleninové lečo, cibule, papriky, rajčata, sůl, pepř, kečup, hořtice příloha chleba nebo brambory

Postup přípravy

Párky nakrájíme rozložíme je do pekače, který si vymažeme olejem.Na párky pokládáme lečo, cibuli na kolečka, papriky nakrájené a rajčata, přidáme sůl, pepř, trochu kečupu, hořtice…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KAPUSTOVÉ NEBO ZELNÉ ZÁVITKY, PLNĚNÉ MLETÝM MASEM A PÁRKEM

KAPUSTOVÉ NEBO ZELNÉ ZÁVITKY, PLNĚNÉ MLETÝM MASEM A…

Potřebné ingredience

na 4 porce:
4 velké listy kapusty, nebo zelí (spaříme a tvrdý košťál vykrojíme nebo naklepeme paličkou)
mleté maso
4 párky
rajčata
tvrdý sýr nastrouhaný
starší rohlík, mléko, vejce
koření

Postup přípravy

mleté maso si upravíme jako na sekanou - tedy rozmočíme rohlík v mléce, do sekané přidáme vajíčko, okořeníme solí, pepřem, majoránkou,česnekem, cibulí
část sekané rozetřeme na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová směs ve vaječné amoletě

Vepřová směs ve vaječné amoletě

Potřebné ingredience

vepřové maso, sterilizovaná paprika, cibule, olej, pepř, sůl, vejce

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na drobno, lehce osmahnem na oleji, přidáme nakrájené maso na kostičky - osolené a opepřené.Necháme zatáhnout a zalijeme sterilizovanou paprikou.Dáme do trouby a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Šaldorfská pečínka

Šaldorfská pečínka

Potřebné ingredience

Vepřová krkovice na plátky s kostí, brambory, cibule, česnek, houby sušené, sůl, pepř, majoránka, rozmarýn, olej, alobal.

Postup přípravy

Vepřové plátky z krkovice s kostí lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou. Oloupeme si syrové brambory, nakrájíme je na kousky, oloupeme cibuli, rozloupeme na…

Zobrazit více...

Kategorie