Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
**Vepřové na česneku a žampionech v pomalém hrnci**

**Vepřové na česneku a žampionech v pomalém hrnci**

Potřebné ingredience

vepřové plátky............cibule...............celé malé žampiony...............dvě hlavičky česneku (používám jednostroužkový)..........2 PL pol.mouky................sůl...........pepř.............vývar (masox)

Postup přípravy

na dno hrnce dáme na kolečka nakrájenou cibuli, poklademe osolenými,opepřenými a obalenými v mouce plátky masa a zasypeme opět cibulí, na plátky nakrájeným česnekem a celými…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
výpečky jak je dělám já..pro inspiraci..:o)

výpečky jak je dělám já..pro inspiraci..:o)

Potřebné ingredience

Bůček, cibule, zelí, mouka hl., sádlo, zelí, kmín drcený, celý, česnek, knedlík...

Postup přípravy

Nakrájíme cibuli a na ni dáme operaný, nakrájený bůček, posolíme, popepříme a pokmínujeme. Dáme do trouby na pečeme na 200 stupňů do změknutí..cca 2,5h...cca 20minut před…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené vepřové maso s cibulí, sýrem a smetanou

Zapečené vepřové maso s cibulí, sýrem a smetanou

Potřebné ingredience

Půl kila vepřového masa ( to co máte rádi ), čtyři cibule, tvrdý sýr, smetana 30% ( lze i 12% ), sůl

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na plátky ( neklepeme ), osolíme. Cibuli nakrájíme na kostičky - půl z celkové dávky dáme do mísy, na to poklademe maso a dáme zbytek cibule. Nastrouháme tvrdý…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Segeďoš

Segeďoš

Potřebné ingredience

vepřové maso, cibule, paprika, sůl, rajče nebo pyré, kysané zelí, zakysaná smetana

Postup přípravy

1. Maso pokrájejte na zhruba dvoucentimetrové kostky jako u hovězího guláše. Mouku vsypte na talíř a kousky masa v něm stejnoměrně obalte; přebytek mouky oklepte. Jiná důvtipná…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
POMALÝ HRNEC - plecko na žampionech

POMALÝ HRNEC - plecko na žampionech

Potřebné ingredience

Plecko, cibule, sůl, koření od Antonína, nové koření, bobkový list, celý pepř, žampiony, houbový bujon, smetana + mouka

Postup přípravy

Cibule osmahneme, dáme do PH, maso nakrájíme a dáme na cibuli, přidáme všechno koření, žampiony, bujon a zalejeme vodou, aby bylo maso ponořené. Dáme pomalit na LOW na asi 3…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÁ KÝTA v celku V CIBULI

VEPŘOVÁ KÝTA v celku V CIBULI

Potřebné ingredience

vepřové maso v celku (jaké kdo má rád) cca 1kg, špek (na prošpikování), cibule 1-2kg (čím víc tím líp), olej, kmín, sůl, pepř, knedlík, kyselá okurka.

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji ji osmažíme do měkka. čím víc cibule, tím to bude lepší :-( Cibule je na tom pak nejlepší :-)
Maso prošpikujeme špekem, osolíme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové roládky s rýží

Vepřové roládky s rýží

Potřebné ingredience

Vepřová kotleta, anglická slanina,vejce,párek, rýže.

Postup přípravy

Vepřovou kotletu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, dáme na ni plátek anglické slaniny, vejce, párek, smotáme a zavážeme nití. Na pánvičce zprudka opečeme, podlijeme vodou a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na celeru se šlehačkou

Kotlety na celeru se šlehačkou

Potřebné ingredience

vepřové kotlety, sůl, orientální koření, směs na rožnění, paprika, rajče, menší celer, česneková sůl, vývar případně voda na podlití, šlehačka

Postup přípravy

Kotlety naklepat a osolit, z jedné strany posypat orientálním kořením, z druhé směsí na rožnění. Na pánvi rozehřát olej a kotlety z obou stran orestovat (cca 1,5 minuty jednu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Super masíčko!!

Super masíčko!!

Potřebné ingredience

Vepřové maso plátky (já dávám kotlety, krkovici -to co mám) může být i kuřecí, šunku, anglickou slaninu, cibuli, hořčici, sojovou omáčku, worcestr, sůl, pepř, kousek másla

Postup přípravy

Maso naklepeme dáme do pekáčku, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Posypeme nakrájenou šunkou na kostičky, anglickou slaninou, nadrobno nakrájenou cibulkou, zakapeme sojovou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ KOUSKY SE ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

VEPŘOVÉ KOUSKY SE ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

Potřebné ingredience

VEPŘOVÁ KOTLETA(JE LEPŠÍ POUŽÍT KRKOVICI,ALE SYN JÍ NEJÍ PROTO POUŽÍVÁM KOTLETU) KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,KMÍN ČESNEK MASOVÝ BUJON TMAVÁ INSTANTNÍ JIŽKA

Postup přípravy

MNOŽSTVÍ MASA PODLE STRÁVNÍKŮ NÁM STAČÍ 1/2KG KOTLETY KTEROU POKRÁJÍM NA KOUSKY A DÁM DO PEKÁČKU,PŘIDÁM 2 LŽIČKY KOŘENÍ NA VEPŘOVOU PEČENI,2 LŽIČKY KMÍNU A PROLISUJI 3 STROUŽKY…

Zobrazit více...

Kategorie