Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Hamburská vepřová kýta

Hamburská vepřová kýta

Potřebné ingredience

750 g vepřové kýty (plec nebo jiné libovější maso); 100g šunky; sladkokyselé okurky; sůl; máslo;1velká cibule; 200g kořenové zeleniny; celý pepř; nové koření; bobkový list; tymián; 2cl octa; šťáva z půlky citronu; lžíce hořčice; slanina nebo párek na prošpikování

Postup přípravy

Osušené maso prošpikujeme slaninkou nebo párkem a okurkami. Maso nasolíme a mezitím si připravíme v pekáči zeleninu - mrkev, petržel, cibuli podusíme společně na kousku másla.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové nudličky na paprice

Vepřové nudličky na paprice

Potřebné ingredience

Pro 2 osoby: 1 cibule, 1 červená paprika, 3 plátky vepřové kotlety, 1 lžička sladké papriky (kdo má rád i chilli), 50 ml sherry likéru (nebo portského vína), 3 lžíce zakysané smetany, čerstvé bylinky nebo pórek na ozdobu

Postup přípravy

Na oleji zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli a papriku. Po 3 minutách přidáme na nudličky nakrájené kotlety, mletou papriku a dusíme. Po chvíli přiijeme sherry (portské) a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová roláda ala Urbani :o))

Vepřová roláda ala Urbani :o))

Potřebné ingredience

4 velké plátko vepřového (nejlépe kýty, ale defakto lze cokoliv), hořčici, nakládané okurky, 4 vajíčka, cibuli, tvrdý sýr, 2 cigára (nebo dle chuti jakoukoliv uzeninu), zavařenou kapii, sůl, česnekový pepř, sladká paprika.

Postup přípravy

Maso naklepeme a poklademe na alobal, aby na sebe plátky naléhaly, nejlépe se koncema překrývaly. Okořeníme sůl, pepř s česnekem, sladkou papriku a potřeme plnotučnou hořčicí. …

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ČESNEKAJDA s BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

ČESNEKAJDA s BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM

Potřebné ingredience

používám krkovičku,smetanu,hl.mouku,česnek,kmín,sůl a pepř

Postup přípravy

masíčko nakrájím na malé kostky,orestuju,okořením,podliju vodou a dusím do měkka.potom zaliju smetanou rozšlehanou s moukou,krátce povařím a nakonec přidám rozmačkaný česnek.moc…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÝ PLÁTEK PLNĚNÝ

VEPŘOVÝ PLÁTEK PLNĚNÝ

Potřebné ingredience

4 PLÁTKY PLECE ,SÝR,SALÁM ,SŮL,HL:MOUKA VEJCE ,STROUHANKA,OLEJ

Postup přípravy

MASO NAKLEPME OSOLÍME DÁME SALÁM ,SÝR CO KDO MÁ DOMA PŘEHNEME NA PŮL A OBALÍME JAKO KLASICKÝ ŘÍZEK .NA PÁNVI OSMAŽÍME PODÁVÁME BUD Z KAŠÍ ,BRAMBOREM JAK KDO CHCE .

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
BŮČKOVÁ ROLÁDA  KNEDLÍK ZELÍ

BŮČKOVÁ ROLÁDA KNEDLÍK ZELÍ

Potřebné ingredience

BŮČEK ,VEJCE 3 ,ZELENINA,SŮL,PEPŘ,OLEJ

Postup přípravy

BŮČK ŠÍKOVNĚ ŘÍZNEM A ROZLKEPEME NA CO NEJVĚTŠÍ PLOCH.OSOLÍME OPEPŘÍME TROŠKU .NA PÁNVIČCE UDĚLÁME ZELENINU A VAJÍČKA ,TÍM MASO POLKADEME STEJNOU VRSTVOU A ZABALÍME ,VLOŽÍME DO…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÝ ŠNECI A HRANOLKY

VEPŘOVÝ ŠNECI A HRANOLKY

Potřebné ingredience

4 PLÁTKY VEPŘOVÉHO PLECKA NEBO KÝTY,ŠUNKOVÍ SALÁM .SÝR ,SŮL,KOŘENÍ GURMÁN,OLEJ.

Postup přípravy

MASO NAKLEPEMO ,OSOLÍME OKOŘENÍME DÁME SÝR, SALÁM A ZABALÍME .TAKTO HOTEVÉ VLOŽÍME DO ZAPÉKACÍ MÍSY S OLEJEM A DÁME DO TROUBY NA 40 MIN PÉCT,PŘIKLOPENÉ PAK NA 10 MINUT ODKRYJEME A…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s hořčicí-rychlovka

Vepřové maso s hořčicí-rychlovka

Potřebné ingredience

Vepřové maso(kotleta),sůl,hořčice,olej,brambory

Postup přípravy

Vepřové maso naklepeme a osolíme,potřeme hořčicí a na pánvičce s olejem opečeme dozlatova.Jako příloha-bramborové mřížky,hranolky,vařené brambory,bramborová kaše-co kdo rád.Dobrou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KOTLETY PO KOVÁŘSKU-DEKUJI MAMINCE Z TOPRECEPTY.CZ

KOTLETY PO KOVÁŘSKU-DEKUJI MAMINCE Z TOPRECEPTY.CZ

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety, 5 cibulí, 10 dkg sýra na strouhání, 1/4 l šlehačky.

Postup přípravy

Postup:

Do suchého pekáče naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli, na to naskládáme osolené a opepřené kotlety, na to poklademe nahrubo nastrouhaný sýr a vše zalijeme 1/4…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové výpečky

Vepřové výpečky

Potřebné ingredience

vepřové plecko, 4 velké cibule, 5 stroužků česneku, špek, 2 lžičky kmínu, sůl, kostka zel. nebo masového bujonu, hladká mouka, koření grilovací nebo ďábelská směs.....

Postup přípravy

viz foto.....

Zobrazit více...

Kategorie