Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Guláš v troubě

Guláš v troubě

Potřebné ingredience

1kg vepřového masa (plecka), cibule, 2lžíce gulášového koření, 3 lžíce sladké papriky, 3 lžíce solamylu, sůl, pepř, kmín, kousek feferonky (nemusí být pokud to budou jíst i děti), 2 kostky masoxu uvařit v 1,5 l vody

Postup přípravy

všechny přísady dáme do pekáče, zamícháme pořádně rukou a zalijeme vývarem z masoxu, dáme do trouby a necháme 1,5 hodiny dusit, NEOTVÁRAT !!! a je to hotové, jako přílohu -…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové panenky po myslivecku

Vepřové panenky po myslivecku

Potřebné ingredience

Vepřové panenky, ( mohou být i kančí, ale jsou o dost dražší! ), koření na divočinu-možno koupit, sůl, angl. slanina, červená cibule, čerstvé žampiony, rajský protlak, nakládané brusinky, červené víno, trocha solamylu.

Postup přípravy

Celé panenky osolím a po všech stranách hojně posypu kořením a nechám min. 2dny odležet v chladu.
Na větší pánvi s rozpuštěným sádlem pomalu opékám maso pod poklicí a často…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový gulášek v troubě

Vepřový gulášek v troubě

Potřebné ingredience

500g kýty...plecka.. sůl,pepř,kečup,5stroužků česneku,kolik masa tolik cibule,olej nebo sádlo,majoránka,ml.paprika,drcený kmínek,(koření dle libosti)můžete dát gulášové koření.... hladká mouka.

Postup přípravy

nakrájenou cibuli dáme do hrnce na olej a smažíme do zlatova,potom přidáme dvě lžíce kečupu,lžíci ml.papriky,drcený kmínek,koření(dle libosti)nastrouhaný česnek a restujeme..cca…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZAPEČENÉ KOTLETY

ZAPEČENÉ KOTLETY

Potřebné ingredience

KOTLETY,BRAMBORY,PAPRIKA,RAJČATA,SMETANA,CIBULE,OLEJ,SŮL,PEPŘ,MLETÁ PAPRIKA...

Postup přípravy

KOTLETY NAKLEPEME,OSOLÍME,OPEPŘÍME A VLOŽÍME DO PEKÁČKU S OLEJEM.NA VRCH KOTLET DÁME NAKRÁJENÁ RAJČATA ,PAPRIKU A CIBULI-TO VŠE NA KOLEČKA.POTOM SI BRAMBORY NAKRÁJÍME TAKY NA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Uzené na divoko na dva způsoby

Uzené na divoko na dva způsoby

Potřebné ingredience

Uzené maso, 2 cibule, petržel, celer, mrkev, pórek, bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, trochu vegety, kari, 1 kostka masoxu, 4 ks nakládaných okurek, mouka, smetana

Postup přípravy

1. varianta:
Necháme zesklovatět cibulku, přidáme najemno nakrájenou zeleninu, podlejeme vodou, přidáme masox a koření. Potom maso a ke konci okurky. Podáváme s chlebem.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
UŽASNE ZAPEKANÉ OPAČNÉ REZNE

UŽASNE ZAPEKANÉ OPAČNÉ REZNE

Potřebné ingredience

POTŘEBNÉ PŘÍSADY 750g bravč.stehna(alebo kuracie prsia), 4 vajcia, soľ, strúhanka, olej na vysmážanie Šťava : 200ml vody, 1 pol.lyžica horčice, kečupu, masla, oleja, 1 čaj.lyžička vegety a mletého čierneho korenia

Postup přípravy

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme,osolíme,Vajcia rozšľaháme, mierne osolíme a obalíme v nich strúhankové rezne obalíme v strúhanke a ešte raz naklepeme Hneď vysmážame v oleji A…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bučková roláda

Bučková roláda

Potřebné ingredience

Krásný buček,pěkně libový,jakýkoliv kabanos,uzenina,2-3vařená vejce,sterilovaná okurka,tvrdý sýr,pikantní hořčice,sůl.pepř

Postup přípravy

Klasika-udělat plát z bučku,sůl,pepř,hořčice,naskládat co máme nachystáno a smotáme,ovážeme nití.Co dovnitř zabalíte je na Vás.U nás je to pokaždé něco jiného,máme tam rádi i…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka Samuraj

Vepřová panenka Samuraj

Potřebné ingredience

Vepřová panenka (můžete zkusit i s jiným masem), sůl, pepř, worchester, česnek (lépe sušený kvůli přepalování), majoránka.

Postup přípravy

Nakrájíme medailonky, osolíme, opepříme, můžeme zakápnout Worchesterem, někdy to potřu ještě hořčicí, posypeme česnekem a drhnutou majoránkou. Osmahneme nebo dáme do trouby (více…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plneny pečeny bočik

Plneny pečeny bočik

Potřebné ingredience

bočik,koreniny,oblubena plnka

Postup přípravy

Do bočika vyrežeme kapsu,den pred pečenim ho dobre nakorenime a nasolime,hlavne vela cesnaku a rozneho korenia(podla toho čo mate radi).Urobime nejaku dobru plnku( na MMB ich…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
"Placaté zemáky" podle naší Sabinky

"Placaté zemáky" podle naší Sabinky

Potřebné ingredience

..v postupu...

Postup přípravy

Na plech vymazaný olejem dáme kolečka brambor, na ně cibuli, naklepané, posolené a opepřené plátky vepřové kotlety a ještě jednu vrstvu brambor. Posolíme, pokmínujeme a zalijeme…

Zobrazit více...

Kategorie