Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
PEČENÉ BRAMBORY S MASEM

PEČENÉ BRAMBORY S MASEM

Potřebné ingredience

600g masa (vepřoví) ,2 velké cibule ,1 kg brambor, sůl, koření, olej ,1 šlehačka, žampiony 2 (plechovka)

Postup přípravy

Maso osolíme ,posypeme gyros kořením ,promícháme s trochou oleje a necháme odležet asi 1 hodku...cibuli,žampiony ,brambory nakrájíme na plátky.Brambory promícháme se solí ,kmínem…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
MASOVÁ ROLÁDA****

MASOVÁ ROLÁDA****

Potřebné ingredience

veprove maso nakladany okurky varene vejce syr toceny parek, nebo obycejny jakykoliv parky horcice, sůl, pepr orientalni koreni

Postup přípravy

maso si rozkrojime a naklepeme na vetsi plochu, osolime, opeprime posypeme orientalnim korenim a pomazeme horcici, pak vkladame parek rozrizlej na pulku, okurku, vajicko, syr a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovozeleninový  hrnec

Vepřovozeleninový hrnec

Potřebné ingredience

3/4 kg vepřové plec(krkovice,3 - 4 cibule,sůl,pepř,15dkg sýr cihla,5 ks rajčat,1/2 celeru,brokolice mrazená,4 PL oleje

Postup přípravy

Nakrájíme cibuli na dno,položíme nakrájené maso na kostky (nudličky),posolíme a popepříme,poklademe celer,další vrstva brokolice,nakonec rajčata. Zakapeme olejem.Vše dusíme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka v listovém těstě

Vepřová panenka v listovém těstě

Potřebné ingredience

listové těsto, vepřová panenka, cilule, česnek, rajský protlak, hrubozrná hořčice, bílé víno, tymián, zeleninový bujon (wurtzel), sůl, pepř, vajíčko

Postup přípravy

1. Připravíme si "omáčku" - cibuli na drobno, orestovat, přidat prolisovaný česnek, zalít vínem, přidat protlak, hořčici a nasypeme bujón, provaři a vydusit na hodně husto (bude…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostky v karijogurtové omáčce

Vepřové kostky v karijogurtové omáčce

Potřebné ingredience

kostky masa smícháme s 1 bílým jogurtem,lžící oleje,lžička podravky,lžička kari,cukr,1 kostka bujonu.V hrnci osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme tuto směs masa,oprahneme,aby se maso zatáhlo a přilejeme hrnek(asi)vody,přiklopíme pokličkpu a dusíme do měkka.Potom malinko zahustíme moukou s vodou.Jako příloha cokoli-rýže,knedlík,těstoviny,brambory.

VEPŘOVÉ MASO
Segetínský guláš

Segetínský guláš

Potřebné ingredience

0,5 kg vepřové kýty 1 cibule trochu oleje mletá červená paprika - sladká asi půl sáčku sůl, pepř kostka masoxu sklenice kysaného zelí světlá jíška na zahuštění smetana do omáčky

Postup přípravy

Nalijeme olej do kastrolu. Přidáme nakrájenou cibuli na kostičky a usmažíme. Přidáme nakrájené maso na kostky a orestujeme. Osolíme, opepříme, nasypeme papriku, přidáme masox -…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička z jogurtem

Krkovička z jogurtem

Potřebné ingredience

-5 plátků vepřové krkovičky -30 dkg bílého smetanového jogurtu (2ks) -1 lžička moučkového cukru -2 vrchovaté lžičky grilovacího koření (jaké používáte) -3 dkg másla -50 ml vody -sůl podle chuti

Postup přípravy

Krkovičku lehce naklepeme z obou stran, nařízneme na stranách a lehce osolíme. Pekáček si vymažeme máslem.


Smícháme jogurt, gril.koření, cukr, pomažeme plátky krkovičky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
kovbojské maso .-)

kovbojské maso .-)

Potřebné ingredience

Vepřové,králičí,nebo kuřecí maso,súl,pepř,vegeta,olej,zmrazená zelenina,fazole,1/2 kostky masoxu,česnek,sojová omáčka,cibule

Postup přípravy

.

Postup:
Na oleji osmahneme cibuli(2 větší).Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme atrochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
grilovaná krkovice s rozmarýnem

grilovaná krkovice s rozmarýnem

Potřebné ingredience

plátky vepřové krkovice (dle osob) drcený česnek olivový olej bílé víno sůl pepř čerstvý rozmarýn

Postup přípravy

Plátky vepřové krkovice s kostí či bez si mírně naklepeme (jsou-li příliš vysoké) a můžeme jim naříznout okraje, aby se nám teplem příliš nestáhly. Maso osolíme a opepříme. Na dno…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový kebab se žampiony

Vepřový kebab se žampiony

Potřebné ingredience

* 500-600 g vepřové kýty * 16 malých žampionů * 16 cherry rajčat * 1 lžíce citronové šťávy * 2 lžíce olivového oleje * 1 lžička sušené šalvěje * snítka čerstvé šalvěje na ozdobu * 600 g rajčatové rýže k podávání

Postup přípravy

1. V misce prošleháme citronovou šťávu, olej a sušenou šalvěj. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, asi 4 ks na porci, osolíme, opepříme, vložíme do misky s…

Zobrazit více...

Kategorie