Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Plecko na zelenině s kus-kusem-DĚKUJI KAMILCE

Plecko na zelenině s kus-kusem-DĚKUJI KAMILCE

Potřebné ingredience

500 g vepřového plecka, 2 mrkve,1/2 celeru,1 brokolice,, 1 cibule, 4 stroužky česneku, olej, sůl, mletý pepř, mletá sladká paprika, mletý kmín, sušený rozmarýn, instantní tmavá jíška

Postup přípravy

Postup
Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek posekáme nadrobno a osmahneme na troše oleje. Přidáme maso a za stálého míchání opečeme. Během opékání opepříme, okmínujeme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta-děkuji Ince

Vepřová kýta-děkuji Ince

Potřebné ingredience

Suroviny: 600 g vepřové kýty, , 1 velký pórek, 2 cibule, 150 g žampionů, 90 g červené řezané sterilované kápie, 2 dl červeného vína, olej, sůl, mletý pepř, česnek, sojová omáčka

Postup přípravy

Postup
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, obalíme v solamylu a prudce opečeme spolu s česnekem nakrájeným na plátky. Přidáme nakrájenou cibuli, žampiony, kápii a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky s fazolkami a křenem-děkuji Angel 666

Vepřové plátky s fazolkami a křenem-děkuji Angel 666

Potřebné ingredience

Suroviny: 600 g vepřové kýty, sůl, pepř, olej, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, sklenice sterilovaných fazolek, asi 3 lžíce kečupu (nejlépe domácího), 2 stroužky česneku, kousek čerstvého křenu

Postup přípravy

Postup
Z masa si nakrájíme menší plátky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme.
Skoro měkké plátky masa vyjmeme, do výpeku přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový guláš-super rychlý

Vepřový guláš-super rychlý

Potřebné ingredience

Vepřová plec Bez kosti 600 g Rostlinný olej 3 lžíce Cibule Střední 2 ks Mletá paprika 3 lžička Sůl Pepř Kmín Česnek 1-2 2 stroužek Hladká mouka 1 lžíce Majoránka

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Panenka v sýrovém těstíčku-děkuji panu-Janovi

Panenka v sýrovém těstíčku-děkuji panu-Janovi

Potřebné ingredience

Suroviny: panenská svíčková, sůl, 100g uzené cihly, 1 vejce, mletý bílý pepř, 50ml mléka, 100ml bílého vína, cca 100g hladké mouky, polohrubá mouka k obalení, olej a přepuštěné máslo ke smažení v poměru 1:1

Postup přípravy

Postup
Panenku nakrájíme na 1,5-2cm silné plátky, osolíme, mezi mikrotenem pěstí lehce naklepeme, obalíme v polohrubé mouce, v sýrovém těstíčku, vložíme do rozehřátého tuku,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Naložené vepřové -děkuji Bibince

Naložené vepřové -děkuji Bibince

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g vepřového na řízky 2 celá vajíčka 2 lžíce worcesterské omáčky 2 lžíce sojové omáčky 2 lžíce maggi 2 lžíce olivového oleje 1 lžička Vegety 1 malá cibule 3 stroužky česneku 2-3 hrsti mražené, nebo čerstvé zeleniny- dle svého výběru 1 lžíce Solamylu trošku oleje na pánev pepř sůl

Postup přípravy

Postup
Smícháme vajíčka, olej, worcesterskou a sojovou omáčku, Maggi, Vegetu, pepř, nadrobno nakrájenou cibulku-promícháme a do této směsi dáme maso nařezané na menší kostky,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Klasický španělský ptáček-děkuji Renče

Klasický španělský ptáček-děkuji Renče

Potřebné ingredience

sůl  1 ks velká cibule  4 lžíce tuk  mletý pepř  8 plátků hovězí zadní maso náplň  2 ks vejce  8 lžic plnotučná hořčice  8 plátků anglická slanina  2 ks špekáček  4 ks sladkokyselá okurka omáčka  voda  4 ks sladkokyselá okurka  2 - 3 lžice nálev z okurek  1,3 l voda  1 ks vejce  mletý pepř  1 kostka extra silný bujón  2 - 3 lžic hladká mouka  sůl

Postup přípravy

Hovězí maso odblaníme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky masa dobře naklepeme, ale jen tak, abychom do nich neudělali díry. Čím lépe je maso naklepané, tím méně je potřeba jej…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový guláš-děkuji Ladii

Vepřový guláš-děkuji Ladii

Potřebné ingredience

Ingredience Vepřová plec Bez kosti 600 g, Rostlinný olej 3 lžíce, Cibule Střední 2 ks, Mletá paprika 3 lžička, Sůl, Pepř , Kmín, Česnek 1-2 2 stroužek, Hladká mouka 1 lžíce , Majoránka

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety na bambusu-děkuji recepty.cz

Vepřové kotlety na bambusu-děkuji recepty.cz

Potřebné ingredience

350 g vepřových kotlet, stejné množství mladých bambusových výhonků, 1 polévková lžíce sójové omáčky a bílého sladkého vína, 1 kávová lžička posekané cibulky,trocu cukru, škrobové moučky a soli, půl lžičky glutasolu (vegety), 1 šálek polévkového vývaru, olej

Postup přípravy

Jak na to:
Maso nakrájíme na malé, podélné kousky, bambusové výhonky na kostičky. Na pánvi s rozpáleným olejem (jen aby pokryl dno), nejdříve rychle opečeme maso, poté přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené plátky pro Adama-DĚKUJI BERTĚ

Zapečené plátky pro Adama-DĚKUJI BERTĚ

Potřebné ingredience

Ingredience •4 asi 1,5cm silné plátky krkovice bez kosti •hrst na hrubo strouhaného syrového celeru •hrst na hrubo strouhaného sýra Eidam •2vejce •2 lžíce kremžské hořčice •sůl •pepř •podravka •200ml 12%smetany •olej

Postup přípravy

Postup
Plátky krátce opečeme na tuku ,naskládáme do zapékací nádoby,osolíme a opepříme.
Na každý plátek dáme směs:smícháme sýr,celer,vej­ce,hořčici,po­dravku
Podlejeme…

Zobrazit více...

Kategorie