Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
++++ TVARŮŽKOVÁ ČÍNA ++++

++++ TVARŮŽKOVÁ ČÍNA ++++

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ MASO (KÝTU NEBO PLECKO), 1 BALÍČEK OLOMOUCKÝCH TVARŮŽKŮ, KOŘENÍ NA ČÍNU, SŮL, PEPŘ, OLEJ NA SMAŽENÍ, KEČUP, SOJ. OMÁČKU

Postup přípravy

MASO NAKRÁJÍME NA NUDLIČKY, OKOŘENÍME A OSMAHNEME, POTÉ ZAKÁPNEM KEČUPEM A SOJ. OMÁČKOU, PROHŘEJEME A PŘIDÁME POKRÁJENÉ OLOM.TVARŮŽKY.
IHNED PODÁVÁME S RÝŽÍ NA CIBULCE !!!!!

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Španělské ptáčky Tak jak je dělám já :-)

Španělské ptáčky Tak jak je dělám já :-)

Potřebné ingredience

1kg vepřového masa, zavařené okurky ve sladkokyselém nálevu, plnotučná hořčice, sůl, anglická slanina, 100g nakrájené vysočiny, asi 5 uvařených na tvrdo vajíček, 2x hovězí masox, voda, cibule, olej. Jako příloha rýže

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme jako na řízky. Vezmeme naklepaný plátek, potřeme hořčicí, položíme na něj plátek slaniny,3 plátky vysočiny,1/4 vajíčka, proužek kyselé…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapékaný segedýnský gulášek.

Zapékaný segedýnský gulášek.

Potřebné ingredience

Nákup: 750g vepřové plece 500g kysaného zelí 1 cibule 400g brambor 200g červené papriky 3 lžíce oleje 1 lžíce rajského protlaku (já dala celý malý) 1 lžíce polotučné hořčice 150ml smetany Sůl, pepř, kmín, bobkový list, mletá paprika.

Postup přípravy

1. Vepřovou plec nakrájíme na kostky, cibuli nasekáme na drobno. Zelí slijeme a překrájíme. Brambory a papriku nakrájíme na menší kostky.
2. Maso opečeme za všech stran na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SMAŽENÉ UZENÉ VEPŘOVÉ

SMAŽENÉ UZENÉ VEPŘOVÉ

Potřebné ingredience

uzený filet vcelku,trojobal.

Postup přípravy

maso nakrájíme na plátky,obalíme a usmažíme.rychlé a moc dobré.dobrou chuť.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta na strouhaných žampionech

Vepřová kýta na strouhaných žampionech

Potřebné ingredience

2 stroučky česneku, 1 větší cibule, olej, vepřová kýta cca 600g,cca 20dkg čerstvých žampionů, 2 lříce plnotučné hořtice, sůl, mletý pepř, drcený knín, dvě špetky pálivé červené papriky (půlka kávové lžičky), tmavá instatní jíška

Postup přípravy

Postup viz foto....

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pekingští hadi

Pekingští hadi

Potřebné ingredience

500g vepř.masa,1 velká cibule,2 lžíce worcestr.omáčky,4 stroužky česneku,2-3 lžičky kari,2 lžíce solamylu,sůl,ml.pepř

Postup přípravy

Maso na nudličky,cibuli nadrobno smícháme se vším ostatním a necháme uležet nejlépe do druhého dne.Pak dáme do pekáče,podlijeme vodou a v troubě pečeme na 230 stupňů bez pokličky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečená vepřová kýta

Zapečená vepřová kýta

Potřebné ingredience

1 kg brambor,4 plátky kýty,sůl,pepř,smetana,hrášek,máslo na vymazání formy,sýr 20 dkg cihla,cibule 2 ks

Postup přípravy

Vymazat formu nakrájet syrové brambory na plátky,dát asi 1/2 brambor na dno zapékací misky,navrch dát plátky masa posolit a popepřit dát cibuli na kolečka a hrášek,poklademe…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Debrecínské kotlety

Debrecínské kotlety

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety,1 větší cibuli,4 stroužky česneku,lžička sladké papriky,2 sterilované okurky,4 lžíce kečupu,sůl pepř a hl.mouka

Postup přípravy

Kotlety naklepeme,osolíme,opepříme a obalíme v hl.mouce.Potom dáme na rozehřátý olej na pánvi osmažit,aby se kotlety zatáhly,poté je vyjmeme a na témž oleji osmažíme na kolečka…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Myslivecké řízky

Myslivecké řízky

Potřebné ingredience

1 cibule 600 g žampiónu 2 lžíc(e) olivového oleje 8 kus(ů) tenkých vepřových řízků (asi po 60g) 2 lžíc(e) hořčice 400 ml vývaru 4 lžíc(e) kysané smetany 2 lžíc(e) petrželky 3 lžíc(e) strouhanky dle potřeby sůl dle potřeby pepř

Postup přípravy

hlavní recept
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Nakrájíme cibuli. Žampiony očistíme, nožem stáhneme slupku z kloboučků rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Cibuli necháme na oleji…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Měkoučké není suché- bůček vepřové

Měkoučké není suché- bůček vepřové

Potřebné ingredience

vepřový bok,cibule,česnek,sůl,pepř,solamyl na sosík

Postup přípravy

vepřové osolit,opepřit,opečeme v troubě aby se zatáhlo,přidat cibuli,česnek,a až pak trošku podlít a přikrýt a už jen čekat až je hotovo.

Zobrazit více...

Kategorie