Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
pečené koleno

pečené koleno

Potřebné ingredience

2-3 kolena 3 cibule (na hrubo) 2 hlavy česneku (nasekat) kmín, sůl 2 sklenice kysaného zelí

Postup přípravy

Na dno pekáče, nasypeme polovinu nahrubo pokrájené cibule
Kolena pokrájet (naříznout)
Osolit a vpravit do nařízlých částí česnek
Kolena vložíme do pekáče a posypeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KAPUSTIČKY S VEPŘOVÝM MASEM-DEKUJI CHYTRE ŽENE

KAPUSTIČKY S VEPŘOVÝM MASEM-DEKUJI CHYTRE ŽENE

Potřebné ingredience

stup: Cibuli nakrájíme najemno, na oleji orestujeme dozlatova, přidáme na kostky nakrájené maso, které asi 3 minuty restujeme. Zalijeme trochou vývaru, přidáme česnek, zázvor a sójovou omáčku. Maso dusíme, za podlévání vínem asi 45 minut, až je téměř měkké. Ke konci přidáme kapustičky, papriku a ještě podusíme doměkka. Podáváme se žampiónovou rýží.

Postup přípravy

Použité suroviny:
500 g vepřová plec na kostky | 400 g kapustička | 50 g mouka | 250 ml vývar | 50 ml bílé víno | 5 nasekaných stroužků česnek | 1 lžíce sójová…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Závitky plněné ml.masem se sýrem

Závitky plněné ml.masem se sýrem

Potřebné ingredience

Plátky vepř.kýty(nebo krkovička),ml.maso se sýrem(kupuji v Kauflandu),hořčice,Vegeta,suš.česnek,Gyros,ml.muškátový oříšek,ml.kmín,ml.sladká paprika,máslo,trochu vody.

Postup přípravy

Plátky vyklepeme do tenka,z vnější strany posypeme kmínem,paprikou a Gyrosem.Vnitřní stranu česnekem,muškátem a potřeme hořčicí.Na každý plátek dáme na začátek hrst ml.masa a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Falešné ražniči

Falešné ražniči

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové kýty,1 rajčatový protlak,2-3 stroužky česneku(dle chuti),2 lžíce hořčice,2 lžíce sój.omáčky,sůl,pepř,2 cibule,olej na vymazání pekáčku

Postup přípravy

Maso si naklepeme,osolíme,opepříme a vložíme do vymazaného pekáčku.V misce si umícháme protlak,hořčici,sój.omáčku a prolisovaný česnek a plátky masa směsí pomažeme.Navrch…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SMETANOVÉ BRAMBORY S MASÍČKEM A SALÁT Z AVOKÁDA

SMETANOVÉ BRAMBORY S MASÍČKEM A SALÁT Z AVOKÁDA

Potřebné ingredience

vepřové maso,brambory,koření,cibule,smetana,zelenina,avokádo.

Postup přípravy

brambory neloupeme,pokrájíme na kolečka a pokládáme na vymaštěný pekáček.střídáme,brambory,maso,cibule,osolíme,okořeníme,zalijeme smetanou a pečeme asi hodinku v troubě.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Knedlo, vepřo, zelo

Knedlo, vepřo, zelo

Potřebné ingredience

Ingredience anglická slanina 300 g cibule 4 kusy hladká mouka 1 lžička kmín 1 lžíce pepř 1 špetka sůl 1 lžička vepřová pečeně 800 g zelí kysané 1 balení

Postup přípravy

Maso opláchneme a důkladně osušíme, posolíme, pokmínujeme, vložíme do olejem vymazaného pekáče.Přidíme slaninu a nakrájenou cibuli. Pečeme 40-50 min tak, aby maso získalo kůrku,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízek v celérovém kabátě

Řízek v celérovém kabátě

Potřebné ingredience

Nějaké masko na řízek,2 vejce,půlka celéru,hladká mouka dle potřeby,strouhanka,vegeta

Postup přípravy

Naklepané posolené maso vyválíme v těstíčku a smažíme řízky.Těstíčko:Ukvedláme 2 vejce,půl nastrouhaného celéru (na jemném struhadle)vegetu,mouku,přidáváme podle hustoty těsta a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZAPEČENÉ PLECKO

ZAPEČENÉ PLECKO

Potřebné ingredience

1/2kg vepř.plecka,brambory,lečo,cibule,sojovka,hořčice,sůl,pepř,vejce,sýr.

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme na kolečka,maso na kostičky,které nasolíme a napepříme,zakapeme sojovkou a obalíme ve dvou lžících hořčice. Do zapékací mísy nalijeme olej,poklademe…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Francouzské brambory NEJLEHČÍ  NEJLEVNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ  dělané v jednou hrnci

Francouzské brambory NEJLEHČÍ NEJLEVNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ …

Potřebné ingredience

1,5-2kg brambor 40dkg točeného libového salámu 8 vajec sul,pepř

Postup přípravy

připravím si velký hrnec vymažu si ho olejem,syrové ne vařené! brambory oloupu nakrájím na vetší kostky,salám na menší kostičky,vše dobře promíchám osolím,opepřím,a ještě polijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ZAPEČENÉ BRAMBORY S MASEM  -  DĚLAL MANŽEL +++

ZAPEČENÉ BRAMBORY S MASEM - DĚLAL MANŽEL +++

Potřebné ingredience

Brambory,vepřové maso, sůl, pepř, grylovací koření, smetana stačí půlka krabičky,sádlo na vymaštění pekáčku.

Postup přípravy

Nejprve vymažeme pekáček potom do pekáčku naskládáme nakrájené brambory na plátky, potom na brambory naskládáme naklepané a okořeněné maso, znova brambory a zalejem smetanou stačí…

Zobrazit více...

Kategorie