Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Ohnivé maso

Ohnivé maso

Potřebné ingredience

Ingredience: 500 g vepřové kýty, 100 g cibule, 100 g oleje, 150 g hořčice, 150 g sterilovaných okurek bez nálevu, 100 g sterilované kapie bez nálevu, 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem, sůl

Postup přípravy

Postup přípravy: Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PŘÍRODNÍ MASO NA HOUBÁCH +++

PŘÍRODNÍ MASO NA HOUBÁCH +++

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ MASO - KOTLETA KRKOVIČKA NEBO KÝTA, SŮL, SÁDLO NEBO OLEJ , HOUBY, HLADKÁ MOUKA, GRILOVACÍ KOŘENÍ, ČESNEK, MASOXU KOUSEK MLETÝ KMÍN, MŮŽETE PŘIDAT VAŘENÉ VEJCE,SALÁM NA KOSTIČKY,OKURKU NA KOSTIČKY.

Postup přípravy

ROZPUSTÍME SÁDLO PŘIDÁME NAKLEPANÉ A OKOŘENĚNÉ V HLADKÉ MOUCE OBALENÉ MASO A OPEČEME JE Z OBOU STRAN.MASO VYJMEME DÁME DO ZAPÉKACÍ MYSKY.NA ZBYLÉM SÁDLE RESTUJEME CIBULI NA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
NALOŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA  NA OSLAVY A DOVOLENOU +++

NALOŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA OSLAVY A DOVOLENOU +++

Potřebné ingredience

5 ŘÍZKŮ - LIBOVÉHO MASA ( NAKLEPEME, ) 2 VEJCE, 1 MALÁ LŽÍCE WORČESTRU, 1 MALÁ LŽÍCE PLNOTUČNÉ HOŘČICE, 1 MALÁ LŽÍCE MAGI, 1/2 LŽIČKY SOLI NA TO MNOŽSTVÍ, 1 LŽÍCE SOLAMYLU, PEPŘ, 2 STROUŽKY ČESNEKU.

Postup přípravy

NALOŽIT NA 2 -5 DNÍ,ALE STAČÍ JEN DO RÁNA TAKY JSEM TO TAK MĚLA NALOŽENÉ. JÁ NAKLÁDÁM JEN NA DVA DNY. SMAŽIT NA OLEJI.
PŘÍLOHA : BRAMBORY, HRANOLKY atd.+ zeleninová obloha

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KOTLET V TANDORU

KOTLET V TANDORU

Potřebné ingredience

4 kotlety, na směs 1 kelímek jogurtu, sůl, 1 lžičku octa, 2 prolisované stroužky česneku, 1/4 lžičky karí, 1/4 lžičky kardamomu, 1/4 lžičky mleté skořice, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 1/4 římského kmínu a špetka čili

Postup přípravy

Jogurt s kořením důkladně promícháme. Do směsi naložíme kotlety a necháme nejméně 6 hodin odležet. Potom podlijeme 1dl vody a v troubě upečeme. Podáváme s brambory, hranolky....

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Maso v mrkvi

Maso v mrkvi

Potřebné ingredience

Je to chutná rychlovka! Vhodná i pro malé děti! Potřeba je vepř. maso, mrkev, brambor, kmín, sůl, vegeta. Trošku cukru a citron

Postup přípravy

Na mlýnku na maso namelu vepřové maso. Poté namelu mrkev.. Do hrnce dám nakrájenou cibuli a osmažím ji do růžova. Přidám maso.. kmín, sůl, vegetu a restuju.. když maso pustí šťávu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Čínské maso

Čínské maso

Potřebné ingredience

30 dkg kýty (nakrájet na 1x1cm), 2 cibule, 1 lžička soli, 1 lžíce worčestru, 1 magi, 2 lžíce solamylu, 1/2 lžíce kari, 2 lžíce oleje, (feferony nebo čili koření) - nemusí být, 2 žloutky, posypat červenou paprikou sladkou

Postup přípravy

Všechno dobře promícháme a necháme proležet. Podle potřeby můžete připravid den předem nebo nechat proležet jen hodinku. Osmahnete na oleji a podáváte s rýží nebo chlebem. Dobrou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety s pomeranči

Potřebné ingredience

300 g drobných brambor 1-2 lžičky čerstvého rozmarýnu 2 ks pomeranče 1 lžíce olivového oleje 2 ks kotlety 1 balení základu na guláš 2 lžíce medu 1 lžíce zakysané smetany nebo Ramy Cremefine zakysaného krému 400 - 500 g brokolice

Postup přípravy

Brambory rozkrájíme na poloviny a klademe řeznou stranou na vymazaný plech, osolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem a česnekem. V trobě pečeme asi 30 min. Z 1 pomerance vymačkáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
NAKLÁDANÉ VEPŘOVÉ KOLENO - fantastické třeba na Silvestra

NAKLÁDANÉ VEPŘOVÉ KOLENO - fantastické třeba na…

Potřebné ingredience

Velká vepřová kolena ( chce to aspoň dvě ) Nálev: na 4 litry vody dáme 20 dkg soli (1l =5 dkg soli ), 1 veliká cibule, 8 kuliček nového koření, 12 kuliček pepře,4 bobkové listy.

Postup přípravy

Kolena vykostíme a kůži rozřežeme na mřížky.Můžeme je ještě rozkrájet na menší kusy, to dělám já,aby se dobře proležely. Svaříme si nálev z vody, soli, cibule a koření. Nálev…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pestrobarevné rizoto

Pestrobarevné rizoto

Potřebné ingredience

250 g rýže, 2 žluté papriky, 2 červené papriky, 400 g vepřových plátků, 1/2 l zeleninového vývaru, 2 cibule, 1/2 svazku petrželky, 1 lžíce oleje, 4 lžíce do tuha ušlehané smetany, sladká paprika, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na proužky, cibuli na kostičky. Maso osmažíme na rozpáleném ohni a vyjmeme. Ve šťávě podusíme cibulku a rýží, zředíme vývarem a necháme pod pokličkou na mírném ohni…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová krkovička plněná zelím

Vepřová krkovička plněná zelím

Potřebné ingredience

500g krkovičky,500g kys.zelí,15-20dkg ang.slaniny/na plátky/,1větší cibule,sůl,pepř,kmín

Postup přípravy

Plátky masa nakrájíme na plátky a naklepeme,ososlíme,opepříme a kledeme nakr.anglickou slaninu.Potom vymačkáme vodu z kys.zelí a klademe na maso hromádky které umačkáme rukou,poté…

Zobrazit více...

Kategorie