Pečené kotlety v marinádě
Potřebné ingredience
kotlety, sůl, čtyřbarevný pepř, česnek, hořčice, majolka ( tatarka ), kečup, řecká omáčka, cibule, oliv. olej, sojová omáčka, worčestr
Postup přípravy
Kotlety naklepeme, osolíme a opeříme. V misce si připravíme marinádu: prolisujeme česnek, přidáme majolku, kečup a řeckou omáčku ( množství bude podle toho, kolik budete dělat…
Houbová omáčka na divoko
Potřebné ingredience
1 kg vepřové plece, 2 cibule, sůl, celý pepř, koření na divočinu, bobkový list, houbový bujon, smetana, houby
Postup přípravy
V kastrolu si rozpustíme 15 dkg másla, cibuli nakrájíme na jemno a dáme jí zesklovatět. Maso nakrájíme na kostky a dáme na cibuli, osolíme, přidáme celý pepř, bobkový list a…
Kotlety - římský hrnec
Potřebné ingredience
4 vepřové kotlety, sůl, koření ( dle chuti každého ), krémžská hořčice, kečup, cibule
Postup přípravy
Římský hrnec namočíme na cca 20min. do studené vody. Kotlety naklepeme, osolíme, dáme koření dle své chuti, potřeme hořčicí a kečupem. Takto připravené kotlety dáme do římského…