Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřová směs na bramboráku

Pikantní vepřová směs na bramboráku

Potřebné ingredience

300 g vepřové kýty 1 větší cibuli 1 červenou kapii 1 žlutou kapii 1 malý protlak 2 stroužky česneku 1 lžička solamylu 1 chilli paprička 1 lžička cukru 2 žampiony sůl pepř worchester olej Na bramboráky 4 větší brambory 1 vejce 2 stroužky česneku polohrubá mouka sůl, pepř, majoránka olej

Postup přípravy

Maso nakrájíme na drobné nudličky, přidáme pepř, worchestr a solamyl. Dáme odpočinout do chladu. Všechnu zeleninu si nakrájíme na menší kousky. Na rozpálenou pánev dáme olej a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pivovařská bašta

Pivovařská bašta

Potřebné ingredience

3/4 kg vepřové libovější plece 3 lžíce olej 1 ks cibule 1 ks porek 1 dl piva 4 lžíce sladkého kečupu 3-5 stroužkůkečupu pepř sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a zprudka ho na oleji opečeme/pro urychlení-dělám v papiňáku/, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, kečup podlijeme pivem a chvilku podusíme-asi 10 minut. …

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety

Zapečené kotlety

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety, vegetu, hladkou mouku, olej, 1/4 l vývaru, 2 papriky, 2 cibule, 20 dkg eidamu

Postup přípravy

Kotlety naklepeme a nařízneme.
Hladkou mouku promícháme s vegetou, v této směsi obalíme maso.
Na oleji zprudka orestujeme z obou stran
Opečené kotlety naskládáme do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bratislavské plecko

Bratislavské plecko

Potřebné ingredience

Vepřová plec, cibule, mrkev, celer, kyselá okurka, rajčatový protlak, čerstvý hrášek, smetana, sůl, pepř, sladká paprika

Postup přípravy

Osmahneme cibulku a přidáme na kostičky nakrájené plecko. přidáme na kostičky nakrájený celer, mrkev, a 1 kyselou okurku. zaprášíme sl. paprikou a po chvilce restování přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
*** Katův šleh

*** Katův šleh

Potřebné ingredience

750gvepřové kýty může být kuřecí,podle mě je ale kýta lepší worcestrová omáčka, sterilizovaná sklenka kápie sterilizované okurky, jakákoli ostrá hořčice, ostrý kečup, cibule, feferonka, pepř, sůl.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky asi 750g, přidáme 2 velké lžíce dijonské hořčice (nebo plnotučné),
2 lžíce oleje, pepř, sůl, asi 1 a půl lžíce worcestrové omáčky. Smícháme. Pak…

Zobrazit více...

Kategorie