VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vepřové řízky plněné cibulí
Potřebné ingredience
Vepřové maso na řízky sůl pepř cibule plnotučná hořčice přísady na trojobal(mouka,vejce,strouhanka) olej na smažení
Postup přípravy
Rozklepeme řízky,osolíme,opepříme z obou stran,pak jednu stranu masa potřeme pl.hořčicí,dáme na ni nakrájenou cibuli,a uděláme kapsu(já spojuji párátkama a úplně to stačí)…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Plněné párky
Potřebné ingredience
Silné párky,plnotučná hořčice,cibule,niva,kečup,alobal
Postup přípravy
Do párku uděláme podélně tři řezy a do vzniklých kapes namažeme hořčici,vložíme cibuli a nivu(kdo nemá rád nivu může vložit obyč tvrdý sýr),pokapeme kečupem a zabalíme do alobalu…