VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO V TĚSTÍČKU ZAPEČENÉ SE SÝREM
Potřebné ingredience
4-8 plátků z kotlety,
hladká mouka,
vejce,
mléko
sůl,pepř,
1 šlehačka,
300g sýry,
kousek másla,
olej na smažení
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme, obalíme v těstíčku a osmažíme na rozehřátém oleji. Do pekáče potřeného máslam naklademe osmažené plátky masa,zasypeme strouhaným sýrem a…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
JEHNĚČÍ KÝTA NA BYLINKÁCH
Potřebné ingredience
600g jehněčí kýty,
koriandr,sůl,1 lžíce másla,
2 stroužky česneku,
1 lžička pažitky,
1 svazek mladé cubile,
1 lžička nasekané kopřivy
2 lžíce oleje
petrželová nať
Postup přípravy
Česnek,kopřivy a pažitku jemně nasekáme,přidáme mletý koriandr,sůl a olej.Jehněčí kýtu omyjeme,osušíme,potřeme uvedenou směsí, vložíme do pekáče a necháme nejméně 1 hodinu odležet…