VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Kotlety na Moravance
Potřebné ingredience
4 kotelty, zel. směs Moravanka, sůl, pepř, hl. mouka na zahuštění.
Postup přípravy
Kotelty naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka osmahneme na oleji. Poté přidáme Moravanku, kterou si pokrájíme (okurky, cibulky) včetně nálevu, jen feferonku vyhodíme. Necháme…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Nakládaný bůček - pikantní záležitost
Potřebné ingredience
1 kg bůčku, 5 bob. listů, 5 kul. pepře, 27 stroužků česneku, sůl, pepř, sladkou papriku, grilovací koření, kari, chilli, worchestrovou omáčku, hořčici.
Postup přípravy
Bůček vložíme do tlakového hrnce, přidáme 12 stroužků česneku, bob. listy a kul. pepře, dáme vařit cca na 45 min.
Mezitím si připravíme kašičku na potření: 15 stroužků…