Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Veselý vepřík - dobrůtka z odřezků a bůčku

Veselý vepřík - dobrůtka z odřezků a bůčku

Potřebné ingredience

50 dkg vepř. masa (odřezky, bůček), 1 cibule, 5dkg slaniny, 5 dkg měkkého salámu, 5dkg másla, 2 lžíce hl. mouky na zahuštění, sladká paprika, sůl, gulášové koření, 2 vařená vejce, 2 kyselé okurky, 2 dcl bílého vína, trochu rumu.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno a slaninu na kostičky. Cibuli se slaninou do růžova opečeme, přidáme maso a koření, podlijeme vodou a dusíme (já nejraději v papiňáku).…

Zobrazit více...

Kategorie