VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Putimské masové nudličky
Potřebné ingredience
750g vepřové kýty,sůl,pepř,75g oleje,100g cibule,150g žampionů,30g másla,20g hladké mouky, 1,5dl vývaru,30g rajčatováho protlaku,20g hořčice,100gsterilovaných okurek,150g sterilovaných kapií, worcester
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky,osolíme,opepříme,prudce opečeme na horkém oleji,přidáme nakrájenou cibuli a žampiony, vše orestujeme, vložíme kousek másla,zaprášíme moukou,zasmahneme,…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Maso s omáčkou ňam-ňam
Potřebné ingredience
500g vepřové kýty,olej,grilovací koření,mletý pepř,kari koření,sojová omáčka,hl.mouka,1 zakysaná smetana
Postup přípravy
Smícháme olej s kořením a do této směsi naložíme nadličky masa nejméně na 2 hodiny. Pak maso vyklopíme do kastrůlku,opečeme,zaprášíme lžící mouky,osmahneme,trochu podlijeme a…