Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
TROUBOVÝ GULÁŠ

TROUBOVÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky\r\n3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno \r\n5 stroužků česneku nasekat\r\n2 lžičky gulášového koření\r\n3 lžičky sladké papriky\r\n1 lžička pálivé papriky\r\n3 polévkové lžíce solamylu\r\n2 kostky masoxu\r\n1 rajčatový protlak\r\nsůl podle chuti\r\n0,75 až 1 litr vody\r\nPodle chuti můžeme přidat čerstvou papriku,kozí rohy nebo feferony – ale nemusíme

Postup přípravy

Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.\r\nPečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí\r\nV ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME

Zobrazit více...

Kategorie