Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová pikantní směs v alobalu! Pikantní a pálivé!

Vepřová pikantní směs v alobalu! Pikantní a pálivé!

Potřebné ingredience

500 g vepřové plece či kýty, 2 nohy klobásy (jakékoliv) či 4 nohy párků, 1 lahev sterilované zeleniny Moravanka, 2 pol. lžíce oleje, 2 pol. lžíce worchestr. omáčky, 2 menší cibule, 1 zelená či červená paprika, 3 lžičky mleté papriky, sůl, pepř, alobal!
Příloha brambory, hranolky!

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, párky či klobásu na kolečka, ostatní zeleninu (cibuli, papriku + okurky z Moravanky)též nakrájíme. Do směsi lze přidat i trošku láku s fefernonkou, ale…

Zobrazit více...

Kategorie