VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Pivní řízek
Potřebné ingredience
4 kotlety nebo kuřecí prsíčka,1 vajíčko,2 lžíce černého piva,strouhanka,hladká mouka,sůl,olej,cit.šťáva.
Postup přípravy
Maso naklepeme,osolíme,necháme chvilku odpočinout.Obalíme v hladké mouce,v rozšlehaném vajíčku-do něj jsme přidali pivo a ve strouhance.Smažíme na rozpáleném oleji.Hotové lehce…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Řízek v těstíčku
Potřebné ingredience
400 g brambor,sůl,vajíčko,100g strouhaného sýra,2 lžíce hladké mouky,mletý pepř,vepřovou kýtu(asi 600g),olej.
Postup přípravy
Oloupané brambory nastrouháme nahrubo.Osolíme a chvilku necháme stát.Vymačkáme z nich přebytečnou vodu.Přidáme vajíčko,sýr a mouku a pěkně propracujeme.
Omyté,osušené maso…