KARBANÁTKY Z VEPŘ.JATER
Potřebné ingredience
VEPŘOVÉ JATRA(asi 700g),CIBULE,MRKEV,TUK,KOUSEK ŠPEKU A KOUSEK UZENEHO ŠPEKU,1 VEJCE,P/HR.MOUKA,SŮL
Postup přípravy
Cibuli vspěnime na tuku,přidáme nastrouhánou mrkev,osmahneme.Na mlynku pomeleme jatra na kousky,špek a smaženou cibuli s mrkvi.POZOR:bez špeku by to bylo dost suché,nesmi chybět…
VYNIKÁJICÍ VEPŘOVE ZAPEKÁNÉ V KERAMIKE
Potřebné ingredience
krkovička,cibule,brambory,mrkev,celer,ptržel,sušene švestky a merunky,olej,voda,sůl,kořeni
Postup přípravy
Vspěnime na oleji nakrajenou cibuli,přidáme maso na kousky,osolene a okořeněne,přidame syrove brambory na kousky a kořeněnovou zeleninu na kousky(podle libosti i nemusi byt),a…
maso po francuzsky
Potřebné ingredience
vepřove řizky 4-5cibule majoneza nebo ja davam tatarku sůl,pepř,trocha oleje
Postup přípravy
Vepřove řizky naklepeme,osolime,opepřime,rozložime na pekač či hluboky plech(podle množstvi) s trochou oleje.Cibuli oloupame a nakrajeme na kolečka,ktere hustě položime na každy…