VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Veprove kotlety troji chuti
Potřebné ingredience
4 platky veprove kotlety, sul, pepr, hladka mouka na popraseni, olej, lzice masla, 10 - 15 oliv, 3 kysele okurky, 1|2 plechovky zampionu, 1cibule.
Postup přípravy
Veprove kotlety po stranach narizneme, naklepeme, osolime, opeprime a poprasime hladkou moukou. Zprudka opeceme na rozpalenem oleji z obou stran. Pridame lzici masla, na kolecka…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Zapečené kotlety s brambory a zeleninou
Potřebné ingredience
4-8 kotlet, brambory, cibule, rajčata, paprika, šunka, sýr, šlahačka, sůl, pepř.
Postup přípravy
Do vymazaného pekáčku vložíme na kolečka nakrájenou cibuli. Na ni dáme vrstvu na dílky nakrájených brambor. Na ně položíme naklepané osolené a opepřené kotlety, které poklademe…