VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
PEČENÝ BŮČEK
Potřebné ingredience
1-1,5KG BŮČKU S KOSTÍ, NEBO BEZ, ČESNEK, SŮL, KMÍN, VODA NA PODLÉVÁNÍ
Postup přípravy
MASO NASOLÍME, NAKMÍNUJEME, NECHÁME ODLEŽET, 4-24HODIN, ČESNEK OLOUPEME A NAKRÁJÍME NA TENKÁ KOLEČKA (KNOFLÍČKY) A ROZPROSTŘEME RŮZNĚ NA MASO, PROPÍCHÁME KŮŽI (JE-LI TAM), PRO…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Moravský vrabec
Potřebné ingredience
Ingredience:česnek sůl cibule 1 kskmín pepř mletý plec vepřová 600 g
Postup přípravy
Postup přípravy receptu:
Maso nakrájíme na větší kousky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme 4-6 hodin odležet. Potom maso…