Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
PEČENÝ BŮČEK

PEČENÝ BŮČEK

Potřebné ingredience

1-1,5KG BŮČKU S KOSTÍ, NEBO BEZ, ČESNEK, SŮL, KMÍN, VODA NA PODLÉVÁNÍ

Postup přípravy

MASO NASOLÍME, NAKMÍNUJEME, NECHÁME ODLEŽET, 4-24HODIN, ČESNEK OLOUPEME A NAKRÁJÍME NA TENKÁ KOLEČKA (KNOFLÍČKY) A ROZPROSTŘEME RŮZNĚ NA MASO, PROPÍCHÁME KŮŽI (JE-LI TAM), PRO…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Moravský vrabec

Moravský vrabec

Potřebné ingredience

Ingredience:česnek sůl cibule 1 kskmín pepř mletý plec vepřová 600 g

Postup přípravy

Postup přípravy receptu:

Maso nakrájíme na větší kousky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme 4-6 hodin odležet. Potom maso…

Zobrazit více...

Kategorie