VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Fazole na kyselo
Potřebné ingredience
500g vepřové kýty nebo plecka,olej,hladká mouka,sůl,pepř,brambory,asi 500g fazolových lusků(mohou být i mražené-stačí 1 sáček nebo sterilované-1 větší sklenice),1 cibule,ocet,sojová omáčka
Postup přípravy
Začneme brambory,které si uvaříme ve šlupce.Ve větším hrnci na oleji zpěníme na kostky nakrájenou cibuli,přidáme na kostky pokrájené maso,necháme zatáhnout,maso zaprášíme moukou…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Přírodní kotlety
Potřebné ingredience
vykoštěné plátky kotlety,sůl,pepř,plnotučná hořčice,tekutá Rama nebo máslo
Postup přípravy
Kotlety naklepeme,osolíme opepříme , pomažeme z jedné strany hořčicí a skládáme na sebe.Necháme chvíli uležet(může být i přes noc).Kotlety klademe na rozehřátou Ramu do velké…